Υπάρχει ΨΗΦΙΣΜΑ του δημοτικού συμβουλίου
το οποίο ταυτίζει έναν εργολάβο με την ΕΘΝΙΚΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ή είναι “μαϊμού” αυτό που κυκλοφορεί;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Για γέλια και για κλάματα είναι εκεί στη ΛΑΕ. Κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Όπως αποδεικνύεται, οι ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ με έργα που πληρώθηκαν ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ και ήταν στην ημερήσια διάταξη την περίοδο της διακυβέρνησης της Καισαριανής από τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ (η οποία κατέληξε στη χρεοκοπία της πόλης), ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ. Πώς αποδεικνύεται; Από τη σημερινή  ανάρτηση στη σελίδα της ΛΑΕ, που βλέπετε στην κορυφή, στην οποία ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, που είχε πάρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το έργο της ανακαίνισης του «νεοκλασικού», που στοίχισε ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, σήμερα μετατρέπεται από τη ΛΑΕ σε… «διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών» του δήμου Καισαριανής!!!

Από χτες είχε αρχίσει να διακινείται ένα σενάριο που γίνεται χιλιοπαιγμένο και κακόγουστο έργο κάθε χρόνο πριν από την Πρωτομαγιά. Το χτεσινό επεισόδιο περιελάμβανε στην πλοκή του και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής Γ. Κατημερτζή, ο οποίος ΦΕΡΕΤΑΙ να υπέγραφε ένα «ΨΗΦΙΣΜΑ» του δημοτικού συμβουλίου, με χιλιοπαιγμένο τίτλο και περιεχόμενο.

Μέχρι αυτή την ώρα, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, ώρα 10.15, κανένα τέτοιο ψήφισμα ΔΕΝ έχει αναρτηθεί στη σελίδα του δήμου και ΔΕΝ έχει μοιραστεί από τον δήμο..! Είναι προφανές λοιπόν ότι κάποιοι «κύκλοι» ή κάποια κυκλώματα προσπαθούν να «προωθήσουν» και να «αγιοποιήσουν» τον συγκεκριμένο εργολάβο και τον τότε δήμαρχο, ο οποίος του έδωσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το έργο, άρον-άρον, με απίστευτη σπουδή, και παρά ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ το παράνομο της ανάθεσης!!!

Επειδή η ιστορία «βρωμάει» από την αρχή μέχρι το τέλος και επειδή έχω αναφερθεί και πάλι στην υπόθεση, θα επανέλθω άμεσα με όλα τα έγγραφα.

Αυτό, βέβαια, που δημιουργεί ΕΛΕΕΙΝΕΣ εντυπώσεις στην κοινωνία της Καισαριανής, η οποία έχει τα δικά της καθημερινά προβλήματα επιβίωσης και δεν έχει στο μυαλό της τον «νταλγκά» της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ παράνομων αναθέσεων ΔΗΜΟΣΙΩΝ έργων σε ημέτερους εργολάβους, είναι το γεγονός της ανάμιξης της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε τέτοιες βρώμικες ιστορίες, με τις οποίες γίνεται προσπάθεια να ενσωματωθούν οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

Επανέρχομαι.