Η ΛΑΕ γίνεται “μπροστάρης” στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ  αναθέσεις δημόσιων έργων;

Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Η προσφυγή που βλέπετε στην κορυφή ήταν η αρχή του νήματος. Με τα έγγραφα που αναφέρονται στην απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 του νόμου 3463/2006, δηλαδή του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, ξετυλίγεται το κουβάρι της ασυδοσίας που επικρατούσε στη διαχείριση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένα μνημείο αδιαφάνειας και προκλητικής ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ αιρετών ΥΠΕΡ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, θα δημοσιεύσω όλες τις σελίδες της απόφασης. Βέβαια, πρέπει να έχει κανείς στη διάθεσή του και τα ονόματα ΟΛΩΝ όσοι συνέβαλαν με την ψήφο τους, στη Δημαρχιακή Επιτροπή του δήμου Καισαριανής, στην υλοποίηση του σκανδάλου. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ.

Η απόφαση της επιτροπής όχι μόνο δεν έβαλε τέλος στη σκανδαλώδη ανάθεση, αλλά, απεναντίας, ανέδειξε την… ποικιλία και την ευρηματικότητα τρόπων παρανομίας και ρουσφετολογικής ανάθεσης έργων από κάποιους αιρετούς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η δημοτική αρχή της Καισαριανής, έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τις θεσμοθετημένες διαδικασίες και, εν μια νυκτί, χωρίς να περιμένει την απόφαση επί της ένστασης που, ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, είχε υποβάλει η προσφεύγουσα εταιρία, ανέθεσε το έργο στον εργολάβο της αρεσκείας της… Τον οποίο, σήμερα, τα «κυκλώματα» του «χώρου» τοποθετούν δίπλα-δίπλα με την… ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

Και δεν ντρέπονται καθόλου. Αλλά τι λέω τώρα… Ποιος έχασε τη ντροπή…

Και εγώ περιμένω από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής να πει δημόσια ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ του δημοτικού συμβουλίου που χρησιμοποιείται για να υλοποιηθεί αυτό το ανοσιούργημα. Γιατί ο πρώτος που το διακίνησε μέσω του fb ήταν, χτες, ο δήμαρχος που εμπλέκεται, ως υπερκείμενη αρχή, στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ…

 

Θέλω, ειλικρινά, να μη με υποχρεώσουν να ξανανοίξω το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του δημοτικού σταδίου. Γιατί τότε, μέσα από τα πρακτικά του Δ.Σ. του Σταδίου, θα έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που αφορούν ΜΗ ΖΩΝΤΕΣ. Και έχουν σχέση με την κατασκευή του δημοτικού σταδίου. Και κάποιους ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ. Και αυτά έχουν οικονομικό αντικείμενο. Με μεγάλα ποσά. Καλό θα είναι λοιπόν, να μαζέψουν τα κομματικά παιχνίδια τους, μέσα στην «αυλή» τους. Και οι του ΚΚΕ και οι του ΣΥΡΙΖΑ.

Έρχεται λοιπόν σήμερα η Λαϊκή Ενότητα να μας τσιτώσει τα νεύρα με τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που διακινούν κάποια «στελέχη» της. Τα οποία, προφανώς, έχουν σχέση με την Καισαριανή. Αλλά, ΑΝ έχουν σχέση με την Καισαριανή, δεν γνωρίζουν ότι δεν υπήρχε ποτέ διευθυντής τεχνικής υπηρεσίας ο συγκεκριμένος εργολάβος; Δεν γνωρίζουν για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ανάθεσης στον συγκεκριμένο εργολάβο; Ή γνωρίζουν αλλά κάνουν προπαγάνδα του χειρίστου είδους υπέρ συγκεκριμένων «κυκλωμάτων»;

Και επειδή τα «στελέχη» της Λαϊκής Ενότητας υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν τα πεπραγμένα του «κολλητού» τους δημάρχου, ο οποίος ΔΕΝ προσχώρησε στη Λαϊκή Ενότητα όταν «έφυγε» από τον ΣΥΡΙΖΑ (αλλά κράτησε την έμμισθη θέση που του έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ…) και ο οποίος κατασκεύασε ΔΗΘΕΝ συλλήψεις στις 21 Ιανουαρίου 2010 με αφορμή τις εργασίες στο νεοκλασικό. Οι οποίες «συλλήψεις» ήταν ασύστολα ψεύδη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Α.Τ. Καισαριανής..!

 

 

Εχουμε μπουχτίσει από τους «ηρωισμούς» των «αριστερών» κάθε είδους. Και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να παίξω τα επικοινωνιακά παιχνίδια του τρισάθλιου «σύριζα των τσιπροκαμένων», ας μη μας προκαλούν. Έχει και η υπομονή τα όριά της.

Επανέρχομαι με λεπτομέρειες.