Πρωτοφανές κύμα
αποδοκιμασίας..!

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ έδειξε τον δρόμο της εξόδου στον
Α. Καμπάκα και όσους υλοποιούσαν τα σχέδιά του!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Δεν έχω υπόψη μου αν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο: μια πόλη ολόκληρη να συνασπιστεί και να στραφεί εναντίον ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ που άσκησε διοίκηση με τρόπο προκλητικά επιζήμιο για τους πολίτες και υπόπτως αδιαφανή και μεροληπτικό για τον πολιτικό και όχι μόνο περίγυρό του. ΟΛΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, εκτός των «ημέτερων» και των «σκλάβων» των συνεταιρισμών και της ΜΚΟ, εκτός των κομματικά εξαρτημένων από τους υπηρέτες των μνημονίων..! ΟΛΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!

Δείτε τον πίνακα των τελικών αποτελεσμάτων:

Ο Γιώργος Κοντόσταυλος ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης πήρε μόνο τις ψήφους των δεξιών εταίρων του Βενιζέλου..! ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!!!


Δεν τον θέλει ΚΑΝΕΝΑΣ! Τόσο «καλά» διοίκησε…

Η εντολή είναι σαφής: «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ’ τη Μ.Κ.Ο. και μπρός»!

Η «Συνεργασία Πολιτών» πήρε 4.106 ψήφους περισσότερες από την πρώτη Κυριακή.

Η «Καισαριανή δημιουργία» πήρε 1.828 ψήφους περισσότερες από την πρώτη Κυριακή.

Το σενάριο της άλωσης της πόλης από τους υπαλλήλους της Μέρκελ, είχε ΚΑΙ ΕΔΩ σχεδιαστεί με επιμέλεια. Όπως και στην περίπτωση Σγουρού – Κουμουτσάκου, έτσι και εδώ υπήρχε η δεξαμενή των συντηρητικών ΔΗΘΕΝ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ψηφοφόρων, που θα έπαιζαν τον ρόλο του δούρειου ίππου.

Αλλά, όπως και στην Περιφέρεια, έτσι και στην Καισαριανή, οι πολίτες τους πήραν χαμπάρι… Και λειτούργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Το ένστικτο της διάσωσης της πόλης και των πολιτών από την επερχόμενη ΝΕΑ λαίλαπα. Και έγινε όλη η πόλη «μια γροθιά». Και η «γροθιά» έσκασε στα μούτρα τους.

Δεν τελειώσαμε μ’ αυτούς. Πριν φύγουν, πρέπει να δώσουν λόγο για πολλά. Και θα δώσουν. Ήδη, την προηγούμενη Δευτέρα, είχα κληθεί στην Ευελπίδων και έδωσα συμπληρωματική κατάθεση για τη μήνυση που έχω καταθέσει κατά του απερχόμενου δημάρχου και κατά παντός άλλου υπευθύνου σχετικά με το θέμα των απολεσθέντων εσόδων από το δημοτικό στάδιο και τα συμφωνητικά που είχε υπογράψει ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!! Η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Όμως, πριν φύγουν, πρέπει να δώσουν στη δημοσιότητα τα οικονομικά του δήμου που αφορούν τα καταστήματα.

ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

ΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Δεν τελειώσαμε. ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.