ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ εκλογικό τμήμα η παράταξη Καμπάκα δεν πήρε
έστω και μία ψήφο περισσότερη από την παράταξη Κοντόσταυλου!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

«Αστεία» πράγματα έγιναν χτες στο δημαρχείο Καισαριανής, όταν οι εργαζόμενοι του συνεταιρισμού του «Μανωλίδη» προσπάθησαν να μάθουν τι πρόκειται να γίνει με τα δεδουλευμένα τους. Ας αφήσουμε τις αθλιότητες του «επιτρόπου» επί των διαπλεκόμενων υποθέσεων, ο οποίος είπε στους εργαζόμενους «βουλώστε το»..! Αυτόν τον περιποιήθηκε μια κυρία εργαζόμενη, πρόσωπο με πρόσωπο, δημοσίως…

Το πιο «ωραίο» ήταν το άλλο: Ένα «επιτελικό» στέλεχος της διοικούσας παράταξης, ξεστόμισε το απίστευτο: είπε ότι οι πολίτες ευγνωμονούν τον σημερινό δήμαρχο για το έργο που έκανε!!! Και εκφράζουν την… ευγνωμοσύνη τους και δημόσια..!

Προφανώς «έτσι είναι»… Το διαπιστώνουμε και με τα μάτια μας από τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου: ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ εκλογικό τμήμα, τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, η παράταξη Καμπάκα δεν πήρε ούτε μια ψήφο παραπάνω από την παράταξη Κοντόσταυλου!!!

Αυτό θα πει «ένδειξη ευγνωμοσύνης»!!!

Οι άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι. Ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη ζημιά που έχουν κάνει στην πόλη και γιατί τους έδιωξε ο κόσμος κακήν – κακώς…

Άλλο αξιοσημείωτο: σε ΟΛΑ τα εκλογικά τμήματα ο Γ. Κοντόσταυλος πήρε πάνω από 100 ψήφους! Αντίθετα ο Α. Καμπάκας ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΕΚΑ εκλογικά τμήματα ξεπέρασε τις 100 ψήφους!!!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πρωτοδικείου: «Τα αναρτημένα αποτελέσματα για την ανάδειξη των Δημοτικών Αρχών είναι μόνο για ενημέρωση και οι προθεσμίες του άρθρου 43 παρ. 2,3 του Ν. 3852/2010 θα έχουν έναρξη από την επομένη της τοιχοκόλλησης των αποτελεσμάτων στο οικείο Δημοτικό Κατάστημα και στο Πρωτοδικείο Αθηνών».

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ