Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ΑΠΕΡΡΙΨΕ όλα
τα «τεχνάσματα» Καμπάκα – Μπλάνα!!!
Ακλόνητοι παραμένουν Χασάπης – Παρασκευά, αλλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση επί της… ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ του δημάρχου Καισαριανής, με την οποία ζητούσε να «καταργήσει» τον Δ. Χασάπη και την Δέσποινα Παρασκευά, γιατί «έτσι γουστάρει»..! Ήθελε ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ πρόεδρο και αντιπρόεδρο της αρεσκείας του..! Είχε έτοιμους και τους πρόθυμους, οι οποίοι, ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν θα βρίσκονται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα έχει χαρακτήρα και σκοπό ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Δεν θα λείψουν από κανέναν…

Η απόφαση είναι το απόλυτο ρεζιλίκι για τον δήμαρχο Καισαριανής και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Αυτοί οι δύο, με τη συμπαράσταση και συμπαράταξη των υπόλοιπων «καρεκλοκυνηγών» νομίζουν ότι μπορούν να διασύρουν τους θεσμούς. Αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Το ζήτημα, όμως, είναι άλλο: τι θα γίνει με τους εργαζόμενους του «συνεταιρισμού»; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ παραταθεί η σύμβαση του συνεταιρισμού ή θα κλείσουν αύριο – μεθαύριο οι παιδικοί σταθμοί;

Πιστεύω ότι, έστω και τώρα, σήμερα, πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι της αντιπολίτευσης. Και να ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ τον μέχρι σήμερα δήμαρχο, να παραδώσει τους χειρισμούς του θέματος του «Μανωλίδη» σε μια διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία θα προσπαθήσει να βρει κάποια άκρη.

Είναι αδιανόητο, μετά και από τη σημερινή απόφαση, να παραμείνει μια τόσο σοβαρή υπόθεση στα χέρια του «Βοναπάρτη της Καισαριανής». Είναι επικίνδυνος για την πόλη!