Σοφία Γρηγορίου-Αντωνοπούλου – Φωτογραφία από τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κασαριανή, το 1982

Ο Δήμος Καισαριανής, ο Δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Βοσκόπουλος και σύσσωμη η Δημοτική αρχή εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Αντωνόπουλο και την οικογένειά του για το θάνατο της μητέρας του Σοφίας.

Η Σοφία Γρηγορίου-Αντωνοπούλου διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος της Καισαριανής για 12 χρόνια, συνοδοιπόρος σπουδαίων ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Καισαριανή, τους αείμνηστους Λευτέρη Μακρόπουλο, και τους εμβληματικούς Δημάρχους Παναγιώτη Μακρή και Θανάση Μπαρτζώκα.

Πρωταγωνίστρια των αγώνων διεκδικήσεων για το καλό της πόλης, μεταξύ άλλων, έδωσε μάχη για να εξασφαλίσει η Καισαριανή την έκταση στην οποία σήμερα στεγάζονται τα σχολεία της πόλης που εφάπτονται με το ιστορικότερο πάρκο της χώρας: το Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Η Σοφία Γρηγορίου-Αντωνοπούλου αποτέλεσε υπόδειγμα μητέρας, πολιτικού και δημότη της Καισαριανής. Η συνεισφορά της στα κοινά είναι τεράστια. Υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση, τιμώντας τη γυναικεία παρουσία στην δημόσια σφαίρα της Καισαριανής.

Η οικογένεια και οι φίλοι την αποχαιρέτισαν την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Κοιμητήριο Καισαριανής

Πηγή: kaisariani.gr