TRIPLE PLAY..!

Τρεις σε συσκευασία ενός..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Θυμάστε που σας έγραψα πριν από λίγες μέρες για το «δούλεμα» που μας κάνουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι εκλεγμένοι της Καισαριανής; Θυμάστε που σας έγραψα ότι έχουν βγει κάποιοι «εντεταλμένοι» και μιλάνε για πληρωμή της ΚΟΙΝΣΕΠ από το… ΕΣΠΑ; Αν δεν θυμάστε, διαβάστε εδώ.

Σήμερα, λοιπόν, κάνοντας έναν «περίπατο» στο «περιβόλι» της Διαύγειας του δήμου Καισαριανής και των νομικών προσώπων του, ξαναπέφτω επάνω στην απόφαση 95/2014 του «Μανωλίδη», επί προεδρίας Βοσκόπουλου. Είναι η απόφαση με την οποία «ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ» η απόφαση 75/2014 του ίδιου νομικού προσώπου.

Εδώ, λοιπόν, στην απόφαση 95 του «Μανωλίδη», περιγράφεται ξεκάθαρα και χωρίς καμία δυνατότητα παρερμηνείας ότι Η ΚΟΙΝΣΕΠ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ..!

Βεβαίως, το ζήτημα της ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ο οποίος πληρώνει τα κερατιάτικα του κάθε ψηφοθήρα «πολιτικού παράγοντα» επανέρχεται στο προσκήνιο και ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ μέχρι να δώσουν εξηγήσεις ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.

Αυτοί που σήμερα μιλάνε για πληρωμή της ΚΟΙΝΣΕΠ από το ΕΣΠΑ, ή έχουν άγνοια ή παίζουν κάποιο παιχνίδι. Τα λεφτά για την πληρωμή της ΚΟΙΝΣΕΠ έχουν ψηφιστεί από το Δ.Σ. του «Μανωλίδη» με την απόφαση 95/9.7.2014, η οποία έχει επικυρωθεί από το δημοτικό συμβούλιο με την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση 165/24.7.2014. Είναι η απόφαση με την οποία αφαιρέθηκαν ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ από τον κωδικό της «αγοράς κτιρίου τετρακατοικίας».

Καμιά αμφιβολία δεν χωράει. Τα λεφτά ψηφίστηκαν στο τέλος Ιουλίου. Το ζητούμενο είναι ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ στο ταμείο του «Μανωλίδη» ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΜΠΑΚΑ. ΜΠΗΚΑΝ; ΑΝ ναι, πότε και τι έγιναν, που διατέθηκαν; ΑΝ όχι, γιατί;


Πέρασε από την καταιγίδα "στεγνός"…

Όπως διαπιστώνετε με τα μάτια σας, το όνομα «Καμπάκας» δεν εμπλέκεται πουθενά..! Διακοσμητικό στοιχείο!!! Ο ένας από τους τρεις εμπνευστές και δημιουργούς του εκτρώματος της ΚΟΙΝΣΕΠ είναι ως μη υπάρχων..! Τη θέση του πήρε ο κ. Βοσκόπουλος!!! Την εισήγηση στην απόφαση 165 του δημοτικού συμβουλίου την έχει κάνει ο έτερος εμπνευστής της ΚΟΙΝΣΕΠ και ιδιοκτήτης Μ.Κ.Ο. γραμματέας του δήμου Αντώνης Αντωνόπουλος… Ο τρίτος εμπνευστής και δημιουργός της ΚΟΙΝΣΕΠ, Δ. Χασάπης έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο… Στη θέση και των τριών δημιουργών της ΚΟΙΝΣΕΠ φιγουράρει ένα όνομα: του κ. Βοσκόπουλου..!

Ακόμα και σήμερα, πριν λίγες μέρες, ο κ. Βοσκόπουλος έδωσε το παρόν στην Επιθεώρηση Εργασίας και δήλωσε ορθά–κοφτά ότι ο δήμος χρωστάει λεφτά στην ΚΟΙΝΣΕΠ και πρέπει να τα πληρώσει. Για τα δικά του πεπραγμένα στη θέση του προέδρου του «Μανωλίδη», ο κ. Βοσκόπουλος δεν μιλάει, για να μάθει και ο κόσμος που τον ψήφισε, μέσω των υποψηφίων του συνδυασμού του, τον ρόλο που έπαιξε. Αφήνει τα πράγματα να κυλάνε στα "μουγκά" και οι εξηγήσεις να ζητούνται από αυτόν που ανέλαβε την 1η Σεπτέμβρη, τον κ. Κοντόσταυλο..!

Η μεγάλη προσφορά λοιπόν του κ. Βοσκόπουλου στον κομματικό βαστάζο του Βενιζέλου είναι αυτή ακριβώς: τον ΒΟΗΘΗΣΕ και τον ΣΤΗΡΙΞΕ να βγει από το «κάδρο» των εξελίξεων της ΚΟΙΝΣΕΠ. Γιατί ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, θα ήταν υποχρεωμένοι να σηκώσουν το βάρος του προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΜΠΑΚΑΣ ή κάποιος από την κομματική ομάδα του. Ο «εθελοντής» πρόεδρος τους απάλλαξε από το πρόβλημα… Και μην ξεχνάτε: ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΠΑΚΑΣ!!! Αυτό το λένε τα επίσημα πρακτικά…

Γιατί το έκανε; Τι να σας πω… Ο καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει. Εγώ, ας πούμε, λέω ότι υπάρχει πασοκική διαπλοκή και συνεννόηση για την «αυριανή» μέρα της νέας παράταξης του πασόκ στην Καισαριανή… Άλλος μπορεί να υποθέσει ότι υπάρχουν ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ανταλλάγματα… Μπορεί, δηλαδή, να σκεφτεί ότι, ΤΩΡΑ που βγήκαν στη φόρα τα ονόματα των επίδοξων νέων «επιχειρηματιών» που ορέγονται τους δημόσιους χώρους άθλησης για εκμετάλλευση, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη διαπλοκή.

Για σκεφτείτε πως «δένουν» τα κομμάτια του παζλ, όσα ξέρουμε και όσα δεν ξέρουμε ακόμα: Νήαρ Ήστ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ: τα τζάμπα γήπεδα Μελισσινού και Νήαρ Ήστ για την «ανάπτυξη» των «ακαδημιών» με τα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, το «Καισάριο» ΔΗΜΟΤΙΚΟ γυμναστήριο και πολλά – πολλά άλλα…

Αυτές τις σκέψεις ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τις κάνει ο κάθε πολίτης ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ… Όσο οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση «Μανωλίδη» – ΚΟΙΝΣΕΠ δεν μιλάνε, αλλά και όσοι, παίζοντας κομματικά παιχνίδια, κραυγάζουν για «μονιμοποίηση εδώ και τώρα άνευ όρων» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ, χωρίς να ζητάνε δημόσιες εξηγήσεις ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ο κόσμος ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ προς τη νομιμότητα ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,να σκέφτεται ό,τι θέλει…