Νέα απόπειρα αρπαγής δημόσιας περιουσίας από καθοδηγούμενους υποτακτικούς
και δήθεν «ανεξάρτητους» υποψήφιους των  τελευταίων δημοτικών εκλογών!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Όσο καιρό η δημοτική αρχή προσπαθεί «στα μουγκά», χωρίς ενημέρωση των πολιτών, να επιλύσει τον σωρό των προβλημάτων που κληρονόμησε, αυτοί που εκδιώχθηκαν κακήν κακώς βυσσοδομούν και προσπαθούν να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει ετοιμόρροπο… Δυστυχώς, έχουν βρει και συμμάχους κάποιους από τους δήθεν «ανεξάρτητους» των δημοτικών εκλογών… Όπως το διαβάζετε. Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν επιδέχονται παρερμηνείας και διάψευσης. Έχουμε και λέμε:

Πριν από μερικές μέρες πληροφορήθηκα ότι κάποιοι κολαούζοι του κοτζαμπάση ψάχνουν να βρουν χρηματοδότη για να στήσουν καινούργιο γυμναστήριο στην Καισαριανή!!! Είναι από αυτούς που είχαν ενεργό συμμετοχή στο φαγοπότι του δημοτικού σταδίου..! Είναι, λένε, «του αθλητισμού»… Είναι από αυτούς που η επιρροή τους εξαντλείται στους τρόφιμους των ΚΑΠΗ (τους οποίους εκμεταλλεύονται και τους παίρνουν την ψήφο) και στον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου. Είναι από αυτούς που, ακόμα και σήμερα, κάνουν περατζάδες από τα ΚΑΠΗ κάνοντας «πλύση εγκεφάλου» στους ηλικιωμένους.

Χτες το πρωί αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά τους. Εμφανίστηκε ένας μεσάζοντας κάποιου επιχειρηματία – χρηματοδότη, ο οποίος επιχειρηματίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. Ο μεσάζοντας, που είναι από την Καισαριανή, θα είναι, όπως είπε, βασικός παράγων του «πρότζεκτ» της δημιουργίας ενός νέου γυμναστηρίου, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!

ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ο μεσάζοντας προσπάθησε να υφαρπάξει υπογραφές από εργαζόμενους, ερήμην της δημοτικής αρχής, με τις οποίες οι εργαζόμενοι ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ στον επιχειρηματία!!!

Φυσικά «έφαγε πόρτα». Οι επί πέντε μήνες ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εργαζόμενοι έχουν την αξιοπρέπεια και το σθένος που δεν έχουν αυτοί που έχουν μάθει να είναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ πολυποίκιλων αφεντικών.

Και τώρα κρατηθείτε: μέσα στο σχέδιο, ενεργό και σημαντικό ρόλο από διευθυντική θέση, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ, θα έχει ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΙΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ» ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που πήρε μέρος στις δημοτικές εκλογές!!! Και αυτή η «ανεξάρτητη» παράταξη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ούτε με τη Νέα Δημοκρατία ούτε με την παράταξη Ιωαννίδη.


Αν ψάχνετε να βρείτε τι συμβαίνει, μην κουράζεστε πολύ. Απλά είναι τα πράγματα: ΠΡΩΤΟΝ θέλουν να χτυπήσουν τη σημερινή δημοτική αρχή. ΔΕΥΤΕΡΟΝ θέλουν να βάλουν χέρι στη ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία, όπως είναι το «Καισάριο». ΤΡΙΤΟΝ θέλουν να βολέψουν όλα τα σόγια τους, μεταξύ των οποίων σογιών υπάρχουν και γυμναστές..! Και ΤΕΤΑΡΤΟΝ θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο κέντρο επιρροής, στο οποίο θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

 

Οι εργαζόμενοι υπό διωγμό!

Υπάρχει προϊστορία στην αντιμετώπιση των εργαζόμενων. Η αρχή είχε γίνει με τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ που τους έκαναν για να ενταχθούν στην ΚΟΙΝΣΕΠ, παραιτούμενοι από τη δουλειά τους, στην οποία είχαν προϋπηρεσία, τότε, 14-15 χρόνων και σήμερα 17 χρόνων. Η μία που υπέκυψε στον εκβιασμό, σήμερα τραβιέται στα δικαστήρια, κινδυνεύοντας να φάει μερικά χρόνια φυλακή, τα οποία για να τα εξαγοράσει θα πρέπει να πουλήσει το σπίτι της και θα μείνει και χρεωμένη… Η άλλη, που δεν υπέκυψε, αντιμετώπισε την ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του κοτζαμπάση… Αφού μεθόδευσαν την απαξίωση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γυμναστηρίου, άφησαν από τον Απρίλιο ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Σήμερα, με τα νέα σχέδια που προσπαθούν να βάλουν σε εφαρμογή, μεθοδεύεται η ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, με σκοπό τη στελέχωση του παλιού ή του νέου γυμναστηρίου με άτομα της «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»…

Πιστεύω, από όσα έμαθα για τη σθεναρή στάση που κράτησαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ κάποια μέλη της δημοτικής αρχής που κατέφθασαν επί τόπου, ότι οι αθλιότητες ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Οι διαπλεκόμενοι «ανεξάρτητοι», όσο χαμηλά και αν πέσουν, δεν θα καταφέρουν τους δόλιους σκοπούς τους. Και βέβαια, σε λίγες μέρες, θα βγουν στην επιφάνεια ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Και τότε ο κάθε «αμέτοχος» σήμερα, που εισέπραξε τις ψήφους των πολιτών τον Μάιο, θα λογοδοτήσει στην κοινωνία που τον τίμησε. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!