ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ, ζητάει… συμβιβασμό!!!

Tι έκαναν οι μετά τον Σπ. Τζόκα διοικήσεις του δήμου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ήταν η εποχή της διοίκησης Τζόκα, όταν «έσκασε σαν βόμβα» η είδηση ότι ο δήμος Καισαριανής έκανε κατάσχεση τραπεζοκαθισμάτων σε μια από τις πλέον γνωστές ταβέρνες της Καισαριανής. Μιας ταβέρνας που οι Συριζαίοι την είχαν στηρίξει παντοιοτρόπως και στην οποία έκανε τα «τραπεζώματά» της η κυρία Δούρου και οι «σωματοφύλακες» του Τσίπρα πριν από τις εκλογές του 2014-2015. Ναι, ΝΑΙ… Οι Συριζαίοι έδιναν τα λεφτά «τους» σε μια επιχείρηση η οποία χρωστούσε συστηματικά επί σειρά ετών στον δήμο Καισαριανής, του οποίοι προΐστατο ο Συριζαίος κ. Τζόκας!!! Ο επικεφαλής του τομέα Αυτοδοίκησης του Σύριζα!!! Αν θυμάμαι καλά, ο αντιδήμαρχος που «τόλμησε» να κάνει την κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων ήταν ο κ. Γιάννης Δήμος.

Η επιχείρηση του κυρίου που βλέπετε στην απόφαση, όχι μόνο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ έστω κάποια λεφτά «έναντι» του χρέους, αλλά έσπευσε την ίδια μέρα κιόλας να πάρει καινούργια τραπεζοκαθίσματα, τα οποία, φυσικά, τοποθέτησε στον ίδιο χώρο, καταλαμβάνοντας όλα τα πεζοδρόμια, μπροστά από το μαγαζί του!!! Έτσι, προφανώς για να κάνει επίδειξη «μαγκιάς» του στυλ «δεν πληρώνω και σας έχω γραμμένους στα… φρύδια μου»…

Έφυγε η διοίκηση Τζόκα, ήρθε η διοίκηση του ΠΑΣΟΚ, το μαγαζί του «επιχειρηματία» δεν μακροημέρευσε και στο τέλος του 2016 έβαλε λουκέτο. Εδώ και αρκετά χρόνια στις τζαμαρίες υπάρχουν χαρτόνια που κρύβουν το εσωτερικό και η άλλοτε διάσημη ταμπέλα, η οποία μάζευε από τους Συριζαίους μέχρι τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς, εξαφανίστηκε…   

Σήμερα διαβάζουμε στη Διαύγεια του δήμου Καισαριανής ότι ο εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης ζητάει δικαστικά… συμβιβασμό (!!!) και να «ακυρωθούν οι αποφάσεις του δημάρχου Καισαριανής»!!!

 

 

Δεν γνωρίζω αν έγινε το δικαστήριο και τι αποτέλεσμα είχε αν έγινε. Θεωρώ επιβεβλημένο από ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους παράγοντες του δήμου Καισαριανής ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σε μια τέτοια αίτηση ακύρωσης αποφάσεων του οποιουδήποτε προηγούμενου δημάρχου. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ένας "επιχειρηματίας" ΝΑ ΚΑΡΠΟΥΤΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ το εισπραχθέν ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΟΘΕΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 5% επί των ακαθάριστων εσόδων και να μη διώκεται παντοιοτρόπως.

Θεωρώ ότι είναι ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ των αιρετών της Καισαριανής.

Όμως, ΑΝ, παρ’ ελπίδα, κάποιος συναινέσει, θεωρώ επιβεβλημένη την ποινική του δίωξη για παράβαση καθήκοντος, απεμπόληση των συμφερόντων του δήμου και κατ’ επέκταση των πολιτών.

Και βέβαια, θα πρέπει να μάθουμε ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ κ. ΤΖΟΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ γι' αυτό το θέμα.

Θα μάθω τι έγινε και θα σας ενημερώσω.