Ενώ η πόρτα από την οποία μπαίνουν οι μηχανές στο Σκοπευτήριο
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ, ο «αρμόδιος» της δημοτικής
αρχής κάλεσε την Αστυνομία και την Τροχαία!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Το βιολί τους οι «αρμόδιοι»: ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ… Ενώ γίνεται η σχετική «φιγούρα» με ανακοινώσεις, για δήθεν δράση των «αρμόδιων» προκειμένου να περιοριστεί το χάλι που επικρατεί στο Σκοπευτήριο με τις μηχανές, σιωπούν επιδεικτικά και αδρανούν επιδεικτικότερα στο πιο απλό: ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..! Η οποία πόρτα δεν έχει απαγορευτικό εισόδου για τις μηχανές!!!

Όπως βλέπετε στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ φωτογραφία, το μόνο απαγορευτικό που υπάρχει είναι για το παρκάρισμα..! Και αυτό για να μην παρεμποδίζεται η διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης… Τι να κάνει η Αστυνομία και η Τροχαία;

Ας πούμε, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ότι έρχεται η Αστυνομία και η Τροχαία ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ. ΜΕΣΑ στο Σκοπευτήριο Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ, ιδιαίτερα αφού δύσει ο ήλιος και μετά. Τι θα κάνει η Αστυνομία; Θα συλλάβει κάποιον οδηγό που μπήκε από την πόρτα με μηχανάκι; Θα κόψει κλήση; Θα κάνει μήνυση; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Ποια παράβαση θα έχει κάνει ο οδηγός, αφού δεν υπάρχει απαγορευτικό ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ;

Τώρα, ο καθένας μπορεί να κάνει όποια σκέψη θέλει για τη ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ της ανοιχτής πόρτας. Όταν στην πόρτα της «Αιολίας» υπάρχει αλυσίδα με κλειδαριά, η συγκεκριμένη πόρτα γιατί είναι ορθάνοιχτη μέρα-νύχτα; Το ότι οι περισσότερες μηχανές κατευθύνονται στο 5χ5 και οι υπόλοιπες κάνουν περατζάδες και αγώνες μέσα στο Σκοπευτήριο οδηγεί σε συνειρμούς καθόλου κολακευτικούς για τους «αρμόδιους»… Αλλά, προφανώς, δεν ιδρώνει το αφτί τους… Για πολλοστή φορά.

Κατά τ’ άλλα, λέει στην… Αστυνομία και την Τροχαία ο… «αρμόδιος» ότι «δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες αιτήματα τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για να παρθούν μέτρα προστασίας»!!!

Είσαστε καλά; Για πόσο θα συνεχίσετε να μας κοροϊδεύετε; Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, πάρτε μέτρα προστασίας ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Πριν να είναι αργά.

Α, για να μην ξεχνιόμαστε: τα σκουπίδια δεν θα τα μαζέψετε ούτε τώρα που έρχεται ο κ. Κουτσούμπας ;

Αν δεν τα μαζέψετε ούτε τώρα, ΠΟΤΕ θα τα μαζέψετε; Ποτέ;