ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΤΕ;


Με παροτρύνει ο «Χέμινγουεϊ της Καισαριανής» να «συμβουλεύσω τη Σκοπευτική». Δε νομίζω ότι η Σκοπευτική έχει ανάγκη συμβούλων όσο έχει τους «επαναστάτες» και τους καπηλευόμενους την Ιστορία να της δίνουν τροφή για δικαστικές νίκες της. Για να μαθαίνει ο κόσμος τα «κατορθώματά» τους, ας δώσουν απαντήσεις, αν έχουν, σε σειρά ερωτημάτων, με πρώτο τον σημερινό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άρχισε να ψαρεύει ψήφους νωρίς-νωρίς…

 

Όπως βλέπετε στα έγγραφα, ο τέως δήμαρχος κ. Τζόκας έστειλε επιστολές, πανομοιότυπες στο κείμενο, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της κυβέρνησης.

Ο ΓΑΠ πρωθυπουργός και ο Λοβέρδος υπουργός!

Ποιος ήταν πρωθυπουργός; Μα φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου (6 Οκτωβρίου 200911 Νοεμβρίου 2011). Άρα, όταν ανέλαβε ο κ. Καμπάκας, υπήρχε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ποιοι ήταν υπουργοί και υφυπουργοί που εκλέχτηκαν στη Β’ Αθήνας; Ιδού: Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ. Υφυπουργός ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Προστασίας του Πολίτη ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (ερχόταν στις πίτες της παράταξης Καμπάκα!!!).

Στον ανασχηματισμό έγινε υπουργός Εργασίας η κυρία Κατσέλη και υφυπουργός η κυρία Νταλάρα. Επίσης υφυπουργός Υγείας έγινε ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΪΔΟΝΗΣ (δεν ήταν στη Β’ Αθήνας, αλλά υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας με άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην μπασκετμπωλίστα, κάτοικο ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!!!) και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης η κυρία ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

ΕΡΩΤΗΜΑ που ζητάει απάντηση: Ο κ. Καμπάκας, όταν ο ΟΣΚ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ και τον έστειλε σε κάποιο υπουργείο, ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

Α. ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ;

Β. ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ;

Γ. ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;

Δ. ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ κ. ΛΟΒΕΡΔΟ;

Ε. ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;

ΣΤ. Έκανε κάτι άλλο;

Η απάντηση που πιθανόν θα δοθεί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και να περιέχει και την ανταπόκριση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στις επιστολές του κ. Τζόκα.

Συνεχίζουμε…