Δεκάδες χιλιάδες ευρώ “επένδυση” για ένα “Δημοτικό” στάδιο που είναι “νεκρό”
εδώ και ένα χρόνο και “ξένο σώμα” για τους πολίτες!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ντροπής πράγματα..! Χωρίς εισαγωγικά… Γιατί μόνο η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό το σκάνδαλο: ο δήμος Καισαριανής να ρίχνει λεφτά “με τη σέσουλα”  σε έναν κατ’ όνομα ΜΟΝΟ “Δημόσιο χώρο”. Λεφτά που τα παίρνει από τις τσέπες των πολιτών… Τους οποίους έχει απαξιώσει εντελώς και ΔΕΝ τους ρωτάει καν για το πώς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ!!! 

Τα όσα εφαρμόζει ο δήμος Βύρωνα, με την ετήσια ανανέωση, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, της διαχείρισης των αθλητικών χώρων της πόλης, προφανώς αφήνουν παγερά αδιάφορους τους «αφεντάδες» της Καισαριανής. Έχουν ξεπεράσει και τις πάγιες τακτικές των σταλινικών παραφυάδων στη «δημοκρατική» λειτουργία όλων όσων ανήκουν στους πολίτες… Στα «παλιά τους τα παπούτσια» οι πολίτες, εκτός από τις περιπτώσεις που θέλουν να τους αρπάξουν τις ψήφους.

Αδιαφορούν έστω και για τα στοιχειώδη: να εξηγήσουν στους πολίτες γιατί δίνουν αυτά τα λεφτά, που δεν τους ανήκουν… Ο πολίτης είναι χαμένος στον κυκεώνα της “χαρτούρας” και των νόμων, που αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο…

Ας ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ότι οι πολίτες θα αντιδράσουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και θα τους στείλουν εκεί που έστειλαν και τους προηγούμενους «αφεντάδες»… Στα αζήτητα.