“ΓΙΩΡΓΟ, σβήσε τις φωτογραφίες γιατί θα σας κάψουμε”!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά τον προπηλακισμό των υπαλλήλων στο Σκοπευτήριο. Και όχι μόνο για το συμβάν, αλλά και για την ειλικρίνεια της «καταγγελίας» του δημοτικού συμβουλίου για το συμβάν. Σήμερα το απόγευμα έμαθα ότι οι επιτιθέμενοι στους υπαλλήλους φώναζαν τον ένα με το μικρό του όνομα!!! «ΓΙΩΡΓΟ, σβήσε τις φωτογραφίες γιατί θα σας κάψουμε»!!! Από προχτές με είχαν ρωτήσει κάποιοι πολίτες αν πρόκειται για συγκεκριμένο «Γιώργο». Της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου. Ένας «Γιώργος», αν θυμάστε, ήταν ανακατεμένος και στις αστακομακαρονάδες του εργολάβου. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Πάντως, εκείνος ο «Γιώργος», έχει γίνει τώρα «κολλητός» της νέας διοίκησης..!

Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να αμφισβητήσω την πληροφορία που μου δόθηκε. Όλες οι πληροφορίες που έχω πάρει μέχρι τώρα από τις συγκεκριμένες πηγές, έχουν αποδειχθεί σωστές. Άρα υπάλληλοι (ή υπάλληλος) και επιτιθέμενοι γνωρίζονται. Και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ο λόγος που το έβαλαν στα πόδια οι υπάλληλοι ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… Η οποία αστυνομία είχε ειδοποιηθεί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Έμαθα επίσης ότι οι περισσότεροι από τους επιτιθέμενους, είναι θαμώνες της Καισαριανής. Έλληνες οι περισσότεροι, παρέα με μερικούς αλλοδαπούς. Ηλικίες από 15 έως 22-23 χρόνων περίπου.

Οι υπάλληλοι, λοιπόν, αρνούνται πλέον να ξαναπάνε στο Σκοπευτήριο να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς αστυνομική παρουσία. Αλλά για τα πρόσωπα που τους επιτέθηκαν, ΣΙΩΠΟΥΝ..! Στο μεταξύ, εδώ και δυό-τρεις μέρες, οι «μπούκες» των μηχανών γίνονται κατά ομάδες ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ… Μετά τις 11-12… Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι που επικρατεί ΣΕ ΟΛΟ το Σκοπευτήριο, οι «περατζάδες» των μηχανών με τις κομμένες εξατμίσεις είναι τρομακτικές.

Προφανώς, κάποιοι «φυλάγονται» τις πρωινές ώρες. Αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να απειλούν απροκάλυπτα «όποιον πάει να μας δώσει…»!

Το θέμα λοιπόν δεν είναι απλό. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ έχουν ευθύνη που δεν μιλάνε, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ που συγκαλύπτει καταστάσεις και προάγει την ανομία.