Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ευτυχώς που υπάρχει και η «Διαύγεια»… Το μόνο, ίσως, θετικό της διακυβέρνησης του ΓΑΠ. Από τη «Διαύγεια» μαθαίνουμε όλα όσα μας αφορούν, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ… Από τη «Διαύγεια» μαθαίνουμε όλα όσα «ακατονόμαστα» επεξεργάζονται, αποφασίζουν και ρίχνουν τις πλάτες μας οι διάφοροι «αφέντες» μικρού, συνήθως, αναστήματος… Έτσι και σήμερα μάθαμε από τη «Διαύγεια» ένα ακόμη «ανδραγάθημα»: την ώρα που οι εργαζόμενες στο Καισάριο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ούτε το γλίσχρο επίδομα των 534 ευρώ για τον μήνα που διανύουμε, ο δήμος Καισαριανής, ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, πληρώνουμε 9.343,85 ευρώ για «εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου»

 

Είναι αυτά τα έξοδα τα οποία ο «αρμόδιος» ΕΜΜΙΣΘΟΣ αντιδήμαρχος, ανεψιός του δημάρχου, μας είχε δηλώσει εγγράφως, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ, ότι τα πληρώνουν τα σωματεία, τα οποία εκμεταλλεύονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το «Δημοτικό» Στάδιο!!!  

Είναι ή δεν είναι “ντροπής πράγματα” αυτά; Είναι ή δεν είναι “ντροπής πράγματα” να εισπράττουν μια “στρατιά” συμβούλων,  μετακλητών, αιρετών, διορισμένων αντιπροέδρων νομικών προσώπων κλπ. κλπ. ένα “σκασμό” λεφτά, να πληρώνουΜΕ χιλιάδες επί χιλιάδων για εγκαταστάσεις που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, και να μην πληρώνονται το επίδομα των 534 ευρώ οι επί 25 συναπτά έτη εργαζόμενες του Καισάριου, με ευθύνη κάποιου “αρμόδιου”;