Διασυρμός των θεσμικών οργάνων με αλλοπρόσαλλες αιτιάσεις ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
η ανώνυμη εταιρία..! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ, ομολογεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ!!!


Είδαμε προχτές πως οι «ανοιχτοχέρηδες» πολιτικοί έκαναν… διαγωνισμό υποτέλειας στον «μεγάλο», ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τα λεφτά του κόσμου, μεγαλώνοντας και διερύνοντας τα «πακέτα» που έπιανε στον ιστό της η «αράχνη» που είχε τη μορφή ανώνυμης εταιρίας. Ας δούμε σήμερα πως «δούλευαν ψιλό γαζί», οι «μαέστροι» της πολιτικής, τον ιστό της αδηφάγου και αχόρταγης «αράχνης»…

Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

Αφού, λοιπόν, τον Μάρτιο του 2007 δεν βγήκε κάτι καλό για τους πολίτες από το δημοτικό συμβούλιο, φτάνουμε στον Ιούνιο του ίδιου χρόνου. Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής. Μοναδικό θέμα: «Επιστολή ΠΑΕ Εθνικός Αστήρ».

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να μάθετε για τον τρόπο διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας. Όμως επειδή είμαστε στην τροχιά του… διαγωνισμού χαρίσματος, ακολουθούμε τα βήματα επάνω στα οποία ο «μεγάλος» βάζει τους «υπεύθυνους» πολιτικούς να «χορεύουν».

Σ’ αυτό, λοιπόν, το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο παρευρίσκεται και ο έχων αποστείλει την ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ επιστολή ιδιοκτήτης της ανώνυμης εταιρίας, γίνεται η… μεγάλη αποκάλυψη: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, λέει ο κύριος!!!Αν έχετε μείνει με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη, κλείστε το, γιατί έχει κι άλλα… Επιμένει ο κύριος: «ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ! Έχω ένα χαρτί που να μου λέει ότι εγώ έχω την αποκλειστική χρήση του χλοοτάπητα; Όχι».

Αυτό το προσβλητικό, αν όχι εξευτελιστικό για τους υποτιθέμενους υπεύθυνους δημόσιους παράγοντες «έργο» παιζόταν επί σειρά ετών… Τους προτρέπει μάλιστα «πάρτε το μνημόνιο»!

Για δείτε τι λέει η σκανδαλώδης απόφαση της παράνομης παραχώρησης του σταδίου στον εν λόγω κύριο το 2003:


«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ»!

Και κάθονται και συζητάνε μαζί του! Ποιοι είναι οι «παράγοντες» που διαχειρίζονται τη δημόσια περιουσία; Ιδού:


Σ’ αυτό το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο, όπως βλέπετε, συμμετέχουν και εκπρόσωποι της σημερινής δημοτικής αρχής, ακούγονται τα… «Σόδομα και Γόμορα»..! Ακούγονται τοποθετήσεις όπως αυτή:

«Δ. ΣΙΩΚΟΣ: Ούτε μπορούμε να παραιτηθούμε από τα έσοδα των εισιτηρίων. Θα μας πάνε μέσα!»..!

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Για τη χρονιά που μας πέρασε, ναι, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ.»..!

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μα γιατί; Θα πάρουμε απόφαση; Δεν μπορείς να πάρεις απόφαση για ένα τέτοιο πράγμα, ότι δεν θα αποδίδει η ΠΑΕ το 15%. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.»..!

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιατί εμείς βάζαμε τον γεωπόνο, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ!»..!

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εγώ για το 2006 μπορώ να μιλήσω. Για τα πιο πίσω, δεν με ενδιαφέρει.»..!

«Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: … Δεν υπάρχει σύμβαση πινακίδων.»..!

«Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: … Άρα το γήπεδο απριόρι, δεν δικαιούται το 15%.»..!

«Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Την παίρνω (Σ.Σ.: την έδρα) εκ του νόμου, κ. Βούρλο.»!!!

«Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το παραχωρητήριο, είναι εκ του νόμου. Υποχρεούται να πάρω παραχωρητήριο.»!!!

Και πολλά – πολλά άλλα «ευτράπελα», ή μάλλον ντροπιαστικά για ένα επίσημο όργανο. Και κάθονταν και τον άκουγαν. Τον άκουγαν, π.χ., να λέει ότι «εκ του νόμου παίρνει παραχωρητήριο». Μόνο ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ μπορεί να πάρει «εκ του νόμου» κι αυτό πολύ του είναι. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ο δήμος και με τους όρους που βάζει ο νόμος 2725 του 1999 παραχωρεί ΤΗ ΧΡΗΣΗ του γηπέδου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, δεν παραχωρεί τίποτα.

Ό,τι άλλο λέγεται είναι εκ του πονηρού από τους διαπλεκόμενους και τους δήθεν υπεύθυνους, αλλά στην πραγματικότητα ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ «δημόσιους παράγοντες».

Το αποτέλεσμα; ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ οι «πολιτικοί παράγοντες» ότι πρέπει να ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ!!!

Για τέτοια ασχετοσύνη ή διαπλοκή μιλάμε… Δεν τους έκανε ο «Εσωτερικός Κανονισμός λειτουργίας των δημοτικών χώρων άθλησης», που είναι δημοσιευμένος σε ΦΕΚ, προφανώς γιατί αυτός ο κανονισμός δεν τους επέτρεπε να παραδώσουν και τα κλειδιά του σταδίου στο «αφεντικό»… Διαβάστε τώρα και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ποιος διαφωνεί με τον κατ’ εφεύρεση των «πολιτικών παραγόντων» νέο κανονισμό της αρεσκείας τους; Ο κύριος ιδιοκτήτης της ανώνυμης εταιρίας!!! Γιατί; Καθίστε για να μην πέσετε:

«Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ έχω να πω ότι οι τέσσερεις των παρατάξεων φοβάμαι ότι θα είναι όλοι κατά του Εθνικού Αστέρα»!!!

Το άκρον άωτον του θράσους… Αφού τους έχει εξευτελίσει, αφού τους έχει διασύρει με τα τερτίπια του, τώρα «φοβάται»..! Καλά τους έκανε τέτοιοι που είναι.

Φεύγουν, λοιπόν, παραπέμποντας το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο έρχεται για συζήτηση μετά από λίγους μήνες, τον Φεβρουάριο του 2008. Εκεί, ο κύριος «τα θέλω όλα και τα παίρνω», αλλάζει γραμμή πλεύσης: ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!!!Πιστεύω, αγαπητοί, πως ό,τι και να γραφτεί για αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ είναι λίγο.

Για δείτε και αυτά τα «7-8 εκατομμύρια που λείπουν από τις εξοφλήσεις(!!!):

Βλέπετε καλά;
«Να τα ΧΑΡΙΣΕΙ», λέει…

Εδώ, βέβαια, αγαπητοί, υπάρχει ένα άλλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ: Αυτός ο «πολιτικός παράγων» που αναφέρει το όνομα ενός προηγούμενου δημάρχου, που μιλάει για «εκατομμύρια που λείπουν από τις εξοφλήσεις», που μιλάει για «ΧΑΡΙΣΜΑ» δημόσιου χρήματος τον ΙΟΥΝΙΟ του 2007, στο δημοτικό συμβούλιο του Φεβρουαρίου του 2008, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ όπως θα διαβάσετε στην επόμενη συνέχεια!!!

Μάλιστα, περίμενε πρώτα να «τοποθετηθεί ο επικεφαλής του», για να πάρει θέση στον καταλογισμό σε βάρος της ΠΑΕ ποσού ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ από την περίοδο 2001-2002. Αυτό το ποσό είχε κατατεθεί ΕΓΓΡΑΦΩΣ στο δημοτικό συμβούλιο..! Η παράταξη της σημερινής πλειοψηφίας ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να δεχτεί την επιβολή κάποιων κανόνων, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ!!!

Επειδή υπάρχει υλικό όχι για ρεπορτάζ, αλλά για την «Δημοτικού σταδίου Καισαριανής Οδύσσεια», θα συνεχίζουμε αύριο. Εκεί θα διαπιστώσετε από τα πρακτικά πως μεθοδεύτηκε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η ασυδοσία στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.