«Επιχειρεί διασπάσεις». «Γίνεται λυσσαλέα προσπάθεια να δημιουρ-
γηθεί θέμα με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου».

ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Δ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ “ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ”. ΤΗΝ “ΕΣΩΣΕ” Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ…


 Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του δημάρχου στην ιστοσελίδα του δήμου Καισαριανής, υπό την κεφαλίδα της παράταξης «Καισαριανή Δημιουργία» εξαπολύθηκαν νέες κατηγορίες κατά του Δ. Χασάπη, με ύφος αντάξιο των «στελεχών» της.Η ανακοίνωση αυτή (την βλέπετε στην κορυφή με την ημερομηνία) διοχετεύθηκε σε έντυπο και ιστοσελίδα που αμέσως και σε απόλυτη εξάρτηση χρηματοδοτείται από το ταμείο του δήμου, κατά σύστημα και κατά συρροή και μάλιστα με τιμές καταχωρήσεων εξωπραγματικές… Φυσικά, αυτό, προφανώς, γίνεται για να μπορεί ο ιδιοκτήτης του εντύπου και της ιστοσελίδας να εκφράζει μια ελεύθερη γνώμη… Όχι για τίποτ’ άλλο… φαντάζομαι…

Το μόνο «νέο στοιχείο» που δεν έχει αναφερθεί στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου και αναφέρεται στην ανακοίνωση της «παράταξης», είναι ότι «Σε επόμενη συνάντησή του με το Δήμαρχο και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου έλαβε την εξήγηση  ότι τα στοιχεία που επικαλείται δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι μηνιαίες αναφορές του προγράμματος.».

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι, μετά από τόσες μέρες, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μια νέα «υπερασπιστική γραμμή» της πλευράς δημάρχου – γραμματέα, λέγοντας κάτι το οποίο δεν αποδεικνύεται, για να προσθέσουν ένα ακόμη «επιχείρημα» στην προσπάθειά τους να απεμπλακούν από την υπόθεση, ρίχνοντας όλα τα βάρη στον πρόεδρο του «Μανωλίδη».

Όπως θα διαβάσετε, κανένα ΣΤΟΙΧΕΙΟ δεν παρατίθεται! ΚΑΝΕΝΑ!

Μάλιστα, γίνεται φανερό ότι η πλευρά Καμπάκα προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τον «υπεύθυνο» του παντοπωλείου, λέγοντας ότι ο Χασάπης τον «ενέπλεξε»..!

Τι λέει στη νέα «επίθεση» που κάνει ο δήμαρχος Καισαριανής; Λέει ότι «Γίνεται μεγάλη και λυσσαλέα  προσπάθεια να δημιουργηθεί θέμα με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αποδεικνύεται πως… Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι, τουλάχιστον πολιτικά.»…

Προφανώς, για τον κομματικό εντολοδόχο του ΠΑΣΟΚ στην Καισαριανή και τους συν αυτώ, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και γίνεται λυσσαλέα προσπάθεια για να δημιουργηθεί!!! Στην κοσμάρα τους και στα μηνιάτικά τους οι της «παράταξης»… Νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάνε τον κόσμο επ’ άπειρον…


ΑΘΛΙΑ επίθεση στην Δ. Παρασκευά..!

 Στο μεταξύ, μέχρι σήμερα, κανένας από τους άνανδρους που έκαναν φραστική επίθεση στην Δέσποινα Παρασκευά δεν βγήκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

 Τα γεγονότα αναφέρει και ο Κώστας Αναγνωστάκης στην επιστολή αποχώρησής του με τις φράσεις:

«Η σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ήδη γεμάτο ποτήρι, ήταν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (20 Μαρτίου), ανεξάρτητα από ποια θα είναι ή έκβασή τους, αλλά και τα σημερινά. Γεγονότα τα οποία δεν μου αφήνουν περιθώριο για κανενός είδους δίλημμα».

Ποια ήταν «τα σημερινά»; Ήταν η τραυματική εμπειρία της Δέσποινας Παρασκευά, όταν 2-3 άνανδροι που παριστάνουν τους «παράγοντες» της επιτέθηκαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και την καταρράκωσαν γιατί δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από την παράταξή τους..!

Ευτυχώς, κάποιος παρευρισκόμενος και ομοιοπαθής με την κοπέλα, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον πατέρα της, ο οποίος ήρθε αμέσως και την πήρε από αυτό το «άντρο» των πασοκοξεδιάντροπων…

 
Τι λέει η “παράταξη”…

Λέει ότι ο Δ. Χασάπης «ρίχνει λάσπη»… Λέει ότι του ζήτησε να προσκομίσει στοιχεία και δεν το έκανε… Λέει, λέει, λέει… Αλλά καλύτερα διαβάστε την ανακοίνωση «της παράταξης»…

05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάποιοι πήγαν για μικροπολιτικά ψώνια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο”.

Γίνεται μεγάλη και λυσσαλέα  προσπάθεια να δημιουργηθεί θέμα με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αποδεικνύεται πως … Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι, τουλάχιστον πολιτικά.

Ο κ. Χασάπης ρίχνει λάσπη, κατηγορεί τον εαυτό του για ανεπάρκεια, καταγγέλλει το φορέα με τον οποίο συνεργάζεται, καλείται να ανασκευάσει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του αλλιώς θα διωχθεί ποινικά, προσπαθεί να εμπλέξει το Δήμαρχο Καισαριανής, δίνει βιαστικά συνεντεύξεις επαναλαμβάνοντας ανόητα κι αμετανόητα τους ισχυρισμούς του, επιχειρεί διασπάσεις προσπαθώντας να αποκτήσει πολιτική στέγη κι αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ούτε τις πιο ταπεινές μικροπολιτικές φιλοδοξίες του.

Ας βρει γρήγορα την ψυχραιμία του για να μπορέσει να διευκολύνει τη δικαστική διερεύνηση της  υπόθεσης.

Για να γνωρίζουν όλοι, τα πάντα.

Ο Δημήτρης Χασάπης, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Λ. Μανωλίδης», έκανε στις αρχές Μάρτη 2014 προφορική καταγγελία στο Δήμαρχο Αντώνη Καμπάκα για προσπάθεια αλλοίωσης στοιχείων του Κοινωνικού Παντοπωλείου εκ μέρους του ΕΠΕΚΑ (Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών) που είναι Φορέας Συνοδευτικών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών  κι υλοποιεί το Πρόγραμμα κατά της Φτώχειας που λειτουργούμε από κοινού με το Δήμο Ζωγράφου.

Σε επόμενη συνάντησή του με το Δήμαρχο και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου έλαβε την εξήγηση  ότι τα στοιχεία που επικαλείται δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι μηνιαίες αναφορές του προγράμματος.

Ο κ. Χασάπης επέμεινε στις καταγγελίες του, εμπλέκοντας τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Γιώργο Προύσαλη, ότι το ΕΠΕΚΑ επιχειρεί να αλλοιώσει τα οικονομικά στοιχεία του Παντοπωλείου προκειμένου να εμφανιστούν μεγαλύτερες αξίες των διανεμημένων στους απόρους αγαθών. Ο Δήμαρχος του ζήτησε να προσκομίσει στοιχεία ώστε να προβούν από κοινού σε καταγγελία προς τη Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ και τον Εθνικό Μηχανισμό. Ο κ. Χασάπης δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπάκας να του ζητήσει εγγράφως να καταθέσει τα επιλήψιμα στοιχεία.

Ο κ. Χασάπης και πάλι δεν προσκόμισε στοιχεία παρά μόνο έθεσε το θέμα στο Δ.Σ. του Λ. ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ. Εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα (20 Μάρτη 2014) στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής κι επανέλαβε τις καταγγελίες του για την προσπάθεια αλλοίωσης εκ μέρους του ΕΠΕΚΑ στοιχείων που σχετίζονται με την αποτίμηση της αξίας αγαθών τα οποία διατέθηκαν από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Καισαριανής και Ζωγράφου.

Με την εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος απευθύνθηκε εγγράφως στο ΕΠΕΚΑ (24.03.2014) και ζήτησε εξηγήσεις επί των καταγγελιών του κ. Χασάπη.

Το ΕΠΕΚΑ απάντησε με επιστολή (01.04.2014) τονίζοντας ότι πρόκειται περί ψευδών κι αβάσιμων ισχυρισμών και με εξώδικη πρόσκληση στον κ. Χασάπη του ζητά να ανακαλέσει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του εντός πέντε ημερών καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη λαμβάνοντας κάθε νόμιμο μέτρο σε βάρος του.

Ο Δήμαρχος, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσε εγγράφως τη Διαχειριστική Αρχή και ταυτόχρονα προσέφυγε στον Εισαγγελέα για να πράξει τα δέοντα και κατά παντός υπευθύνου, κοινοποιώντας την αναφορά του σε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις.

Απλά πράγματα …

Κάθε φορά που κάποιος επιχειρεί να μας συκοφαντήσει και – το πιο σημαντικό – κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να ακυρώσει το έργο μας που έχει μεγάλη κι ουσιαστική συμβολή στον αγώνα επιβίωσης των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας θα βρει απέναντί του τη Δημοτική Παράταξη ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και το πραγματικό έργο που έχει γίνει και γίνεται στο Δήμο μας.

Κάποιοι κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές με σημαία τους τη συκοφαντία και τη λάσπη.

Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ απαντάει με την αλήθεια.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ