ΠΡΟΗΔΡΕΥΣΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..!


Υπόλογος ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ενώπιον της αρμόδιας υπερκείμενης Αρχής θα βρεθεί ο δήμαρχος Καισαριανής κ. Καμπάκας, μετά την κατάφωρη παραβίαση του νόμου 3852 («Καλλικράτης») και συγκεκριμένα του άρθρου 75 παράγραφος 9. Αφορά τη συμμετοχή του στην λήψη απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (της οποίας προεδρεύει) με την οποία «προεγκρίνει την ίδρυση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο όνομα του κ. ΚΑΜΠΑΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που θέλει να ιδρύσει κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» στην οδό Ηρώων Σκοπευτηρίου αρ. 2 και Υμηττού 59».

 

 

Όπως βλέπετε απαγορεύεται η συμμετοχή «στη συζήτηση ενός θέματος εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εκ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον».

Εφ΄ όσον, παρ΄ όλα αυτά, έχει ληφθεί απόφαση, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ. «Το μέλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με την ποινή της αργίας». Δείτε ολόκληρη την απόφαση:

 

Είναι προφανές ότι ο νομοθέτης θεωρεί αρκούντως σοβαρό το έργο της επιτροπής και την θωρακίζει με τα στοιχεία ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ τα οποία θεωρεί απαραίτητα. Γι’ αυτό και επιβάλλει βαρύτατη ποινή σε περίπτωση παράβασης του νόμου.

Όπως, ίσως, θυμάστε, το συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο στεγάζεται σε κτίριο ιδιοκτησίας του κ. Καμπάκα (όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο δημοτικό συμβούλιο) και στο οποίο στεγάζονται εταιρίες του «ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΜΠΑΚΑ», τυγχάνει «προνομιακής» μεταχείρισης από τη συγκεκριμένη επιτροπή του δήμου Καισαριανής. Μόλις πριν από λίγους μήνες η συγκεκριμένη επιτροπή συνεδρίασε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στις 9 η ώρα το πρωί ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, το οποίο ζητούσε ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Η συνεχιζόμενη παραβίαση των νόμων από την πλειοψηφούσα μειοψηφία του δήμου, κάνει επιτακτική τη διερεύνηση όλων των επιπτώσεων που απορρέουν από τις ενέργειες μιας διοίκησης η οποία επιδεικνύει, κατ’ εξακολούθηση, υπεροπτική και ιδιοκτησιακή νοοτροπία στην άσκηση της εξουσίας, με αποφάσεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και επιδρούν βλαπτικά στο σύνολο των πολιτών.

Διαβάστε επίσης: "Πριβέ" συνεδριάσεις για συγκεκριμένο κατάστημα…