ΑΝΩΝΥΜΗ αναφορά, με ψευδή στοιχεία μιας “είδησης”,
δημιουργεί συνειρμούς για δημοσιεύματα “κατά παραγγελία”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Στο δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής της Πέμπτης δεν ήμουν παρών. Πληροφόρηση πήρα από παριστάμενους. Χτες με ενημέρωσαν ότι κάποιοι οψίμως ανακαλύψαντες την Καισαριανή και, φυσικά, τα ταμεία του δήμου σε σταθερή βάση, έκαναν αναφορά στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας και μάλιστα ΑΝΩΝΥΜΑ και με ψευδή στοιχεία..!

Η αναφορά ήταν στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας, ΑΝΩΝΥΜΑ, με τρία θαυμαστικά στο τέλος.

Σε μία παράγραφο υπάρχουν δύο πατενταρισμένες ανακρίβειες: Η μία είναι ο τίτλος και η άλλη είναι το μέσο που δημοσιεύθηκε. Ποιος τις κατασκεύασε; Ο Σ. Λαψάτης ή αυτοί που τις δημοσίευσαν; Αποκλείω να έβαλε τα θαυμαστικά στον προφορικό λόγο του ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚ. Άρα τα έβαλε ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ συντάκτης του κειμένου. ΓΙΑΤΙ; ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ή ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ;

Είναι φανερό ότι ο “ρεπόρτερ” δεν έχει γνώση του θέματος. ΚΑΜΙΑ. Ούτε ρώτησε να μάθει. Δεν φρόντισε να μάθει ότι και η έντυπη έκδοση που εξέδιδα στην Καισαριανή επί τέσσερα χρόνια και πλέον, αλλά και η ηλεκτρονική, δεν έκαναν «ενημέρωση» και «πληροφόρηση» ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Δεν μου έκανε την «τιμή» να κάνει γνωστό το όνομά του ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ συντάκτης του δημοσιεύματος που με αφορά. Το μόνο όνομα που γνωρίζω είναι αυτό που δημοσιεύεται στη «Διαύγεια» και αφορά πληρωμές από το ταμείο του δήμου, για καταχωρήσεις κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες αφορούν το «έργο» του υπογράφοντος τα εντάλματα πληρωμής του.

Επειδή η «άγνοια» απέχει μία τρίχα από την «εντεταλμένη υπηρεσία», ιδιαίτερα όταν γίνεται ΑΝΩΝΥΜΑ, επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια.

 

Η ουσία του θέματος

Γιατί ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚ ποιος δημοσίευσε αυτά που η δημοτική αρχή είπε χωρίς να αναφέρει την πηγή των πληροφοριών; Η μοναδική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι οι «συμβουλάτορες» των πράσινων εντεταλμένων του ΠΑΣΟΚ στην Καισαριανή δεν διαθέτουν το «ειδικό βάρος» που απαιτεί μια δημόσια έκθεση ΟΣΩΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011..!

  • Προσπαθούν να σπιλώσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον Σπ. Τζόκα, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ από την ημέρα που ανέλαβαν τη διοίκηση, χρησιμοποιώντας τρίτους…
  • Είναι ιδιαίτερα πιθανόν οι «εγκέφαλοι» της διοικούσας παράταξης να έχουν συνάψει υπόγειες συμφωνίες με διάφορους καιροσκόπους, οι οποίοι προσπαθούν να φθείρουν τον Σπ. Τζόκα στο πιο δυνατό σημείο του: ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

 

Ποιο ήταν το δημοσίευμα

Όπως βλέπετε, η δημοσίευση έχει γίνει στην εφημερίδα μου, τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», τον Μάιο του 2011. Όχι «την ιστοσελίδα kessariani – vyronas.gr”, ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ.

Ο τίτλος αναφέρει «Σάβανο 15 εκατ. ευρώ σκεπάζει την πόλη». Όχι την ΚΕΔΗΚ, ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ.

Όλα τα ποσά που αναφέρονται στο δημοσίευμα εκείνο, περιέχονται στον προϋπολογισμό του δήμου Καισαριανής για το 2011.

Mέσα σ’ αυτή την εισήγηση, η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και έγινε απόφαση, περιέχονται όλα τα ποσά των χρεών, αλλά και τα στοιχεία για ΤΙΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!! Όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία η δημοτική ομάδα χρησιμοποίησε για να «βάλει στο χέρι» τους συνδικαλιστές με τους «υπηκόους» τους. Τα κατάφερε και διέλυσε, στην ουσία, το σωματείο των εργαζόμενων.

«Φυσικά», αυτά τα λεφτά, των «πλασματικών υπερωριών», ΟΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ουδέποτε αναζητήθηκαν ως «αχρεωστήτως καταβληθέντα»..!

Αλλά και οι συνδικαλιστές, με εμένα τα έβαλαν και ΕΛΕΓΑΝ ότι θα μου κάνουν μήνυση, επειδή δημοσίευσα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ» έφεραν στην επιφάνεια!!!

Στο ίδιο έργο θεατές βρισκόμαστε σήμερα. Αυτά που έφεραν στη δημοσιότητα ΟΙ ΙΔΙΟΙ, προσπαθούν να τα ρίξουν σε άλλους, μέσω «δημόσιων παραγόντων» τύπου Λαψάτη. «Δημόσιων παραγόντων» οι οποίοι καταγγέλλουν σημεία και τέρατα σήμερα και αύριο τα παίρνουν πίσω υπερψηφίζοντας ότι «ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΑ ΥΠΗΡΞΕ»…

Δύστυχη Καισαριανή, σε τι χέρια έχεις πέσει…