Απόπειρα για απίστευτο «ριφιφί» στην περιουσία του δήμου..!


Είδαμε, λοιπόν, πως «ναυάγησε» προγραμματισμένα και μεθοδευμένα η λήψη οποιασδήποτε απόφασης που θα έβαζε κάποια τάξη στη διαχείριση του δημοτικού σταδίου. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ήταν ανένδοτος στο ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΑΕ. Ο «αντ’ αυτού», με τις ατελείωτες αερολογίες και τις «καταγγελίες» για «7-8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ» είχε καταπιεί τη γλώσσα του… «Θα περιμένω να τοποθετηθεί ο επικεφαλής μου», είπε και μετά «ξέχασε» να ζητήσει να βρεθούν αυτά τα 7-8 εκατομμύρια..! Το «παιδί του λαού» έχει επιλεκτική μνήμη, φαίνεται…

Για να καταλάβετε το «στήσιμο» της όλης υπόθεσης, το «παιδί του λαού» ήταν ορισμένο μέλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. του ΣΤΑΔΙΟΥ!!! Προφανώς «την έχασε» την απόφαση που ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ στο Δ.Σ. του σταδίου..! ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ γι’ αυτό το θέμα..! Ούτε για τα «7-8 εκατομμύρια», ούτε για τα ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ούτε για τίποτα..! ΑΜΝΗΣΙΑ!!!

Ενώ, λοιπόν αναμενόταν η επιστροφή του θέματος στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ συμβούλιο, με την ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ από συγκεκριμένο «πλαίσιο» (το οποίο είχε βάλει το… δημοτικό συμβούλιο!!!) απόφαση του Δ.Σ. του σταδίου και επιστροφή δεν φαινόταν στον ορίζοντα, φτάσαμε στον Οκτώβριο του 2008.

Τότε, λοιπόν, «έτσι, ξαφνικά», που λέει και ο αοιδός, «έσκασε μύτη» ΕΝΑ ΝΕΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ», που ονομαζόταν «ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»!!!

ΠΟΙΟΣ το είχε φτιάξει και ποιοι ήταν οι «συμφωνούντες»; Ιδού:Ω, του θαύματος..! Οι ίδιοι «πρωταγωνιστές»! Οι ίδιοι δήθεν «αντίδικοι» του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, μετά από έξι μήνες συνεργάζονται αρμονικά για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!

Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αφού η ΠΑΕ έχει πλέον υποβιβαστεί από την «ανώτατη επαγγελματική κατηγορία»…

Θα μου πείτε ίσως «τα συζήτησαν» και ίσως «τα βρήκαν», όπως τους είχε δώσει εντολή ο «προστάτης» των συμφερόντων της ανώνυμης εταιρίας. Ίσως έκανε υποχωρήσεις ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, ΙΣΩΣ θέλησαν να διαφυλάξουν ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ, ΕΣΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ δικαιώματα των πολιτών της Καισαριανής, ε, δεν είναι κακό… Μπορεί να έχετε δίκιο… Για να δούμε κατ’ αρχήν με ποιο τρόπο θα γίνει η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ και τι λέει η ΣΥΜΒΑΣΗ:Μάλιστα. «Έχοντας υπόψη τον νόμο 3463/06 άρθρο 185 παράγραφος 2». Τι λέει αυτός ο νόμος, που είναι ο Κώδικας ΟΤΑ του 2006;Βλέπετε εσείς καμιά διάταξη που να επιτρέπει την εκχώρηση δημόσιας περιουσίας σε μια ανώνυμη εταιρία; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. Γι’ αυτό επινοήθηκε ο «ΓΑΟ», δηλαδή ο «ερασιτέχνης», η άλλη τσέπη της ανώνυμης εταιρίας! Ο ταμίας της ανώνυμης εταιρίας στην είσπραξη των εκατομμυρίων από το κράτος για τα έργα ή «έργα» που έγιναν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!!!

Γιατί συντάχθηκε αυτή η «σύμβαση»; Είναι απλό: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

Δείτε τη δεύτερη σελίδα της «σύμβασης»:


  • «Θαυμάστε» τη γαλαντομία των «υπεύθυνων» με το ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ!!!
  • «Θαυμάστε», επίσης, το ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΖΟΚΑ – ΚΑΜΠΑΚΑ – ΠΑΕ: ΕΞΑΕΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!!! Ενώ ξέρουν ότι σε ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ υπάρχουν εκλογές, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΟΚΑ, όπως και έγινε!!!
  • Με την παράγραφο 3 ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ όσα έχουν αφήσει μέχρι τώρα: επιτρέπουν στην ανώνυμη εταιρία ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, που θα τις αποφέρουν εκατομμύρια, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!


«Δεν πληρώνω» και με τη βούλα..!

Τώρα, στη σελίδα 3, θα δείτε το πιο «ωραίο»: Ο «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ», ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ «ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ» ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ»!!!


Αυτή η «σύμβαση» ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ να υπογραφεί, βασικά γιατί ένα μέλος του Δ.Σ. του σταδίου, ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΖΟΚΑ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ σε ένα τέτοιο ανοσιούργημα και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από το Δ.Σ. του σταδίου. Η «ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ, προφανώς φοβήθηκαν τα χειρότερα και “χάλασε” η δουλειά……

Ο νομικός της παρέας των «ηγετών», οι οποίοι αποφάσιζαν εν κρυπτώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας, είχε αναλάβει τη «νομική γνωμάτευση» για την ισχύ μιας τέτοιας «σύμβασης». Δεν γνωρίζω τι θα έλεγε ως νομικός. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι τον ενημέρωσα αυτοπροσώπως πως αν περνούσε αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ συμφωνητικό ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Η υπόθεση δεν προχώρησε, δυστυχώς γι΄ αυτούς… Μετά από τρία χρόνια, ανέλαβε την υλοποίησή της ο σημερινός δήμαρχος, με τα κατά συρροή ΠΑΡΑΝΟΜΑ «ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ» που υπέγραψε… Και δυστυχώς, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, επιβεβαιώνοντας τις τότε προθέσεις τους…

Όλη αυτή η διαδικασία που παρακολουθήσατε ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ήταν η αρχή μιας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ, με καταφανώς ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ στις οποίες ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ.  ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!!! Θα τις δούμε στο επόμενο. Μπαίνοντας στο 2009, θα παρακολουθήσετε με ποιό τρόπο το επίσημο κράτος “αβαντάρει” τους επίορκους και τους “καταφερτζήδες” με την αδράνειά του… 

Καληνύχτα σας…