…με διακομματική σύμπραξη και του ΚΚΕ..!


Αυτά που συμβαίνουν στην Καισαριανή με τους καθ’ έξιν και κατά συρροήν βιαστές της νομιμότητας δεν έχουν τέλος… Αφού, όμως, αυτοί που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ κοροϊδεύουν τους πολίτες αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, η προσφυγή στα ένδικα μέσα είναι μονόδρομος… Είναι κρίμα, που οι ΑΙΡΕΤΟΙ που ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, παρακολουθούν αμέτοχοι όλα αυτά τα καμώματα…

Νέο κρούσμα εμπαιγμού και ασυδοσίας, από τα πάμπολλα, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Καισαριανής. Προχτές, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, συζητήθηκε το θέμα που βλέπετε:


Δεν λένε ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΦΟΡΑ η αναβολή σφραγίσματος, αλλά λένε τον… «αριθμό πρωτοκόλλου», ο οποίος δεν εμφανίζεται πουθενά!!! Αυτό γίνεται, προφανώς, για να μη μπορεί ο πολίτης να παρακολουθήσει τα «ακροβατικά» της συγκεκριμένης επιτροπής.Τι απόφαση πήραν; Ιδού:Ποιοί συμμετείχαν στην επιτροπή που πήρε την παραπάνω απόφαση; Ιδού:Γιατί δεν λένε τον αριθμό της απόφασης; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!!!

Η ΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΦΟΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ!!!


 Όπως βλέπετε, η απόφαση του οριστικού σφραγίσματος έλεγε ότι το θέμα θα ξανασυζητηθεί ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ.

Οι ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ στις 11 Ιουνίου, οι αυθαιρεσίες, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ και το γκρέμισμα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ δεν είναι δυνατό να αποκατασταθούν, το μαγαζί εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά και τα μέλη της επιτροπής του δήμου Καισαριανής εξακολουθούν να μας δουλεύουν κανονικότατα.

Και επειδή κάποιος «παλικαράς» από την επιτροπή ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ, μέσω τρίτου, με μηνύσεις γιατί ελέγχω τα πεπραγμένα τους, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ άλλο να συμμορφωθούν: ΑΜΕΣΑ καταφεύγω στις αρμόδιες Αρχές ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για να διαφυλάξω τα δικαιώματά μου ως πολίτης και τα διαφυγόντα έσοδα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ από τη μη έκδοση αδειών λειτουργίας εδώ και δυόμισι χρόνια!!! Μόνο «προεγκρίσεις» βγάζουν, ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!

Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν συμφέροντα πίσω από αυτές τις ενέργειες.

Στην τελευταία απόφαση αναβολής της σφράγισης των δέκα ημερών, όπως βλέπετε στο πρακτικό, απουσιάζει ο πρόεδρος της επιτροπής που είναι ο δήμαρχος Καισαριανής. Είναι ο ίδιος που έκανε κήρυγμα στο δημοτικό συμβούλιο, έμπλεος «αγανάκτησης», κραυγάζοντας «τι θέλει επιτέλους; Εμείς του ζητήσαμε του μαγαζιού περισσότερα απ’ όσα έπρεπε… Ταλαιπωρούμε τους συγγενείς μας»!!! Ο “τι θέλει επιτέλους;” ήμουν εγώ, που είχα επισημάνει και δημοσιεύσει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμμετοχή του στην επιτροπή που συζήτησε το θέμα του μαγαζιού της οικογενείας του..! Βρέθηκε τότε πρόθυμος να συνδράμει για την κάλυψη του θέματος άλλος συμμετέχων στην επιτροπή… Της αντιπολίτευσης, που υποτίθεται ότι είναι ταγμένος να ελέγχει τη νομιμότητα των ενεργειών της εξουσίας… 

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ έκανε λόγο και έλεγε ότι ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ. Φαίνεται ότι ζήτησε τόσα πολλά, ώστε μετά την παρέλευση ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ η προέγκριση αδείας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ..!


Δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά προφανώς εντάσσονται στα δημαρχιακά «προνόμια» της ασυλίας όταν πρόκειται για δικά μας μαγαζιά, όπου δεν ισχύουν οι νόμοι της «πλέμπας»…

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν υπάρχει κάποιος «συμβιβασμός» με το κατάστημα του οποίου η μία σφράγιση αναβάλλεται και η απόφαση ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ δεν εκτελείται;

Το λυπηρό της όλης υπόθεσης είναι ότι ένα νέο παιδί, με άριστο όνομα στην πόλη, στέλεχος του ΚΚΕ, συμμετέχει, ως μέλος της επιτροπής, σε τέτοιες διαδικασίες… Κρίμα. 

Να μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι μιλάμε για το ίδιο μαγαζί που πριν από δέκα ημέρες έκανε κατάληψη όλης της πρασιάς, τοποθετώντας εγκαταστάσεις ενός μουσικού παλκοσένικου – πίστας, για να δώσει παράσταση γνωστός, τραγουδιστής, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

“Φυσικά”, οι κατ’ υπόθεση εκφραστές της νομιμότητας, δεν έβγαλαν άχνα… Τέτοιοι που είναι, τέτοιου σεβασμού αξίζουν…