Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πόσο φερέγγυα μπορεί να είναι μια δημοτική αρχή, όταν συνειδητά ΠΑΡΑ-πληροφορεί τους δημότες της; Από ελάχιστα έως καθόλου… Αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση της δημοτικής αρχής του Βύρωνα: καθόλου…

Το 4ο Δημοτικό/Νηπιαγωγείο του Βύρωνα το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης Κατωπόδη, ΘΑ επαναλειτουργούσε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, απλά ΔΕΝ λειτούργησε. Και δεν λειτούργησε γιατί οι γονείς αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους σε ένα σχολείο το οποίο έχει χαρακτηριστεί από την Πολεοδομία ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!

Με χτεσινή ανακοίνωσή της η διοίκηση Κατωπόδη, για άλλη μια φορά ΠΑΡΑ-πληροφορεί τους πολίτες, λέγοντας ότι διαθέτει «ευαισθησία απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα» και γι’ αυτό «αιτήθηκε προς την Περιφέρεια Αττικής την διακοπή των μαθήματων…».

Φυσικά, τη διακοπή των μαθημάτων ΕΠΕΒΑΛΑΝ οι γονείς, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο άκρως επικίνδυνο για τα παιδιά τους παιγνίδι εντυπώσεων που θέλησε να παίξει η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε τη νεότερη ανακοίνωση της… «ευαισθησίας»…


Διακοπή μαθημάτων στο 4ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Βύρωνα

Η Δημοτική Αρχή με ευαισθησία απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα και παρότι υπήρξε άρση της αχρησίας από την Πολεοδομία, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των γονέων, αιτήθηκε προς την Περιφέρεια Αττικής την διακοπή των μαθήματων από τη Δευτέρα 26/3 έως και την Παρασκευή 30/3, στο 4ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Βύρωνα.

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνας Κυπριανίδου διακόπτονται τα μαθήματα για τις ανωτέρω ημερομηνίες.

Εκτιμάται ότι το ανώτερο χρονικό διάστημα συμπεριλαμβανομένου και των διακοπών του Πάσχα είναι επαρκές για την ολοκλήρωση των εργασιών.