Βηματοδότης

Είδα, όπως θα είδατε και εσείς, μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη από μπουζούκια (και μάλιστα σουίτα), όπου είχε υψωμένη τη γροθιά του και φαντάστηκα ότι άκουγε τον ύμνο των παρτιζάνων Bella Ciao. Ή τουλάχιστον στ’ άρματα, στ’ άρματα, έχοντας μπροστά του τον Άρη Βελουχιώτη. Αλλά τελικά προσγειώθηκα στην πραγματικότητα μόλις έμαθα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάει στο κέντρο «Φαντασία» για να ακούσει τον καλό του φίλο Κωνσταντίνο Αργυρό μετά της ευειδούς αοιδού, Λένας Ζευγαρά.

Ο Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ, το διασκέδασαν πολύ, αρχικά στη μοναδική σουίτα του κέντρου και στη συνέχεια μαζί με τον κόσμο που ήθελε να βγάζει selfies με το αγαπημένο ζευγάρι της πολιτικής… και του life style. Μάλιστα ο Κασσελάκης τα είπε αρκετή ώρα με τον Αργυρό στο καμαρίνι, και εκεί αποκαλύφθηκε ότι γνωρίζονται καλά εδώ και αρκετούς μήνες. Λέγεται μάλιστα ότι τον Κασσελάκη με τον Αργυρό έφερε πιο κοντά ο εφοπλιστής Αντώνης Ξυλάς (ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε με σμόκιν).

Ο Ξυλάς δραστηριοποιείται και στο real estate και είναι ο ιδιοκτήτης του The One Acropolis, ενός πολυτελούς χώρου με σουίτες στην οδό Αρδηττού. Στο ρετιρέ του συγκροτήματος έμενε εδώ και μήνες ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι του 1,8 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι. Κασσελάκης και Ξυλάς έγιναν φίλοι, άλλωστε ως… εφοπλιστές και οι δύο θα είχαν πολλά κοινά.

Αυτό που ίσως να αγνοείτε είναι ότι η Νίκα είναι τους τελευταίους μήνες σύντροφος του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, οπότε ο εξάδελφος Αντώνης Ξυλάς τον γνωρίζει καλά και τον συνέστησε στον Κασσελάκη. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ δείπνησαν με τον Αργυρό σε γνωστό γιαπωνέζικο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη και είχαν φουντώσει οι φήμες ότι θα έδινε στον τραγουδιστή μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο, κάτι που δεν έγινε. Λέτε να γίνει στις επόμενες εθνικές εκλογές…