Με αναφορά στο Liberal.gr που έφερε στη δημοσιότητα τις αποκαλύψεις ιδιώτη πραγματογνώμονα ο οποίος και αναφέρει ότι τα ηχητικά ντοκουμέντα από το δυστύχημα στα Τέμπη είναι προϊόν μοντάζ, απαντάει ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Υπουργός εκφράζει τη δυσφορία του που «χθες δέχθηκα μία συκοφαντική επίθεση από διάφορα τρολ εδώ, την οποία δυστυχώς υιοθέτησε η Μαρία Καρυστιανού» και επισημαίνει πως «πάνω στο δυστύχημα των Τεμπών και στον φοβερό πόνο που αισθάνονται οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων έχει αναπτυχθεί μία ολόκληρη πολιτική αλλά και οικονομική εκμετάλλευση από διαφόρους δήθεν “ευαίσθητους”».

Τονίζει ότι κάνει διάκριση για τους ανθρώπους «που προφανώς έχουν πολιτικό και οικονομικό συμφέρον όπως π.χ. η Ζωή Κωνσταντοπούλου που για όποιο θέμα και αν μιλάμε στην Βουλή το γυρνάει στα Τέμπη προφανώς λόγω ιδιοτελούς συμφέροντος» και επισημαίνει πως ο ίδιος εξαίρεσε «από κάθε ταπεινό κίνητρο κάθε γονέα και συγγενή που έχασε το παιδί του εκεί».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει ότι «η Κάθαρση του Δυστυχήματος των Τεμπών δεν θα γίνει ούτε στους δρόμους, ούτε στα σόσιαλ αλλά στον μοναδικό φυσικό χώρο, στην Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία και πρέπει ανεπηρέαστη να την αφήσουμε να κρίνει»

«Όποιος αυτό δεν το αντιλαμβάνεται δεν ενδιαφέρεται ούτε για τα Τέμπη, ούτε για την Δημοκρατία», καταλήγει.

 

Η ανάρτηση του Υπουργού Υγείας

«Χθες δέχθηκα μία συκοφαντική επίθεση από διάφορα τρολ εδώ, την οποία δυστυχώς υιοθέτησε η @mkaristianou, χωρίς προφανώς να έχει ελέγξει το τί πραγματικά είχα πει, η οποία στηρίχθηκε σε έναν ψευδή και συκοφαντικό τίτλο από ένα σάιτ ονόματι http://npress.gr.

Το σάιτ αυτό έφτιαξε έναν τίτλο, είτε για να αυξήσουν τα κλικς τους είτε για να με συκοφαντήσουν ευθέως, γράφοντας το αντίθετο από όσα εγώ είχα πει. Σημειώστε ότι το κείμενο που συνόδευε τον ψεύτικο τίτλο ήταν σωστό. npress.gr/politics/georg… δείτε τον τίτλο και διαβάστε το κείμενο μέσα. Δυό διαφορετικές δικές μου δηλώσεις…. ψάχνω από το πρωί τους υπευθύνους του σάιτ για να κάνουν διόρθωση, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω κανέναν…. Αντιλαμβανόμαστε πλέον άπαντες ότι πάνω στο δυστύχημα των Τεμπών και στον φοβερό πόνο που αισθάνονται οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων έχει αναπτυχθεί μία ολόκληρη πολιτική αλλά και οικονομική εκμετάλλευση από διαφόρους δήθεν «ευαίσθητους». Η αποκάλυψη χθες από το @LiberalGr της δήλωσης του πραγματογνώμονα για το πώς έφτιαξαν το σχετικό ηχητικό νομίζω τα λέει όλα.

Σε κάθε περίπτωση όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο βίντεο εγώ ρητώς εξαίρεσα από κάθε ταπεινό κίνητρο κάθε γονέα και συγγενή που έχασε το παιδί του εκεί! Πρώτα είπα αυτό, ακούστε το, και μετά έκανα την διάκριση με ανθρώπους που προφανώς έχουν πολιτικό και οικονομικό συμφέρον όπως πχ η @ZoeKonstant που για όποιο θέμα και αν μιλάμε στην Βουλή το γυρνάει στα Τέμπη προφανώς λόγω ιδιοτελούς συμφέροντος.

Τα εκατοντάδες τοξικά μηνύματα που γράφτηκαν εδώ ή μου έστειλαν άγνωστοι σε μένα άνθρωποι στα σόσιαλ, (να πάθω καρκίνο, να πεθάνω, να πεθάνουν τα παιδιά μου κλπ) απλώς δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν εκκινούνται από ανθρωπιά αλλά επειδή μας μισούν και ειδικά εμένα πολιτικά. Στην ζωή μου δεν έχω υποχωρήσει ποτέ σε bullying παντός είδους και ποτέ τέτοιου τύπου συμπεριφορές δεν με σταμάτησαν από το να υπερασπίζομαι την αλήθεια.

Η Κάθαρση του Δυστυχήματος των Τεμπών δεν θα γίνει ούτε στους δρόμους, ούτε στα σόσιαλ αλλά στον μοναδικό φυσικό χώρο, στην Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία και πρεπει ανεπηρέαστη να την αφήσουμε να κρίνει! Όποιος αυτό δεν το αντιλαμβάνεται δεν ενδιαφέρεται ούτε για τα Τέμπη, ούτε για την Δημοκρατία».

Πηγή: liberal.gr