"ΛΕΥΚΟ" κατ’ εξακολούθηση για ζητήματα δημόσιου συμφέροντος..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πριν λίγες μέρες η παράταξη του ΚΚΕ στον δήμο Καισαριανής ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ τη δημιουργία ομάδας εθελοντών για την Καισαριανή!!! Πριν «στεγνώσει το μελάνι» αυτής της απόφασης, οι «εκλεκτοί» του Περισσού έδωσαν άλλο ένα δείγμα γραφής: Ψήφισαν «ΛΕΥΚΟ» , απέφυγαν, δηλαδή, συνειδητά να πάρουν θέση σε αίτημα του κ. Θωμά Πολίτη για τη μείωση του μισθώματος που καταβάλλει για ένα γήπεδο 5χ5 και το κυλικείο του κλειστού «Γ. Μελισσινός». Και ψήφισαν «ΛΕΥΚΟ» παρά την εισήγηση του αρμόδιου υπηρεσιακού παράγοντα, κάτι το οποίο το (κατά Ζαχαριάδη) ΚΚέδικο έχει κάνει συνήθη πρακτική του από πολλών ετών, όπως π.χ. το 2017, όταν το δικαστήριο δικαίωσε πανηγυρικά τον ίδιο επιχειρηματία στη διαμάχη του με την τότε διοίκηση του δήμου (του ΚΚΕ παρακαλώ..!). Θα σας θυμίσω την υπόθεση τις επόμενες μέρες.

Ήρθε λοιπόν στο δημοτικό συμβούλιο το αίτημα του κ. Πολίτη. Τι ζητούσε; Διαβάστε:

 

 

Τα πράγματα είναι απλά: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ! Ή ο δήμος έχει δίκιο ή ο κ. Πολίτης σε όλα ή σε επί μέρους ζητήματα. Όπως και τελικά έγινε και αποτυπώνεται στην απόφαση.

Εδώ λοιπόν είναι φανερό ότι η «αξιωματική» αντιπολίτευση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, για δικούς της λόγους. Και απαξιώνει έναν υψηλόβαθμο υπάλληλο του δήμου, ο οποίος έκανε μια εμπεριστατωμένη εισήγηση, την οποία, τελικά, υιοθέτησε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.

Αλλά τι να λέμε τώρα… Εδώ καταψήφισαν τη δημιουργία ομάδας εθελοντών, γιατί, λέει, ο σκοπός της σύστασής της… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ!!!

Επανέρχομαι και με άλλα «ΛΕΥΚΑ»…