“Ουσιαστικά, μετέπειτα, λειτουργήσατε ως φοροεισπράκτορες”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΓΩΓΟΥ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ο Χρ. Γώγος, στην αρχή της ομιλίας του επικεντρώθηκε στη διαδικασία την οποία ακολούθησε η Οικονομική Επιτροπή, της οποίας προΐσταται ο κ. Κόκκαλης, τονίζοντας ότι στην επίμαχη συνεδρίαση δεν αναφέρθηκε ούτε καν ακροθιγώς το μέγεθος του προβλήματος που θα δημιουργούσε η απόφασή της. Την ίδια θέση υποστήριξε και ο κ. Μπαντής. Άλλωστε, το θέμα που ήρθε για συζήτηση ανέφερε ότι η απόφαση αφορούσε τον «ορισμό δικαστικού επιμελητή».

Όπως είπε ο κ. Γώγος, ο εκπρόσωπος της παράταξης στη συγκεκριμένη επιτροπή, ο κ. Ζούμπος, ουδέποτε συναίνεσε σε καμία κατάσχεση.

Ο κ. Γώγος τόνισε ότι η παράταξή του συναινεί στην ισονομία, την οποία πρόβαλε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, αλλά όταν εφαρμόζεται σε όλα τα θέματα του δήμου και όχι επιλεκτικά, όπως συμβαίνει με το θέμα των καταλήψεων δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων του Βύρωνα, για τις οποίες η δημοτική ομάδα που διοικεί κάθε άλλο παρά την ισονομία πρεσβεύει, αφού τη μία κατάληψη τη θεωρεί «καλή» και την άλλη «κακή», όπως είπε.

Ο κ. Γώγος έκανε και τις προτάσεις της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα», τις οποίες θα ακούσετε αναλυτικά στο ηχητικό που ακολουθεί.