…Όταν ένας ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ (ΕΜΜΙΣΘΟΣ;) ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΗΜΑΡΧΟ εγκαλεί έναν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ με υψηλό αίσθημα
προσωπικής αξιοπρέπειας…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Στις αναρτήσεις που θα διαβάσετε από κάτω, ΔΕΝ υπάρχει αντιπαράθεση δύο «πολιτικών παραγόντων», ή δύο «κομματικών στελεχών». Υπάρχει η ανάγλυφη αποτύπωση δύο εκ διαμέτρου αντίθετων κοινωνικών συμπεριφορών. Τους χαρακτηρισμούς στον καθένα ας τους δώσει ο κάθε πολίτης. Και οι δύο «εμπλεκόμενοι» είναι γνωστοί στην κοινωνία του Βύρωνα.

Ο ένας είναι γνωστό ότι ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από γ.γ. Πολιτικής Προστασίας μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μνημονιακός υπηρέτης του Σόιμπλε και του Γιούνγκερ.

Ο άλλος, αποτυχών υποψήφιος της “Στάσης Βύρωνα” και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε το «κάστρο» της δημοτικής αρχής του Βύρωνα, αναμίχθηκε με το γραφείο τύπου του δήμου, με μια σχέση αδιευκρίνιστη στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, το 2015 είχε διαδοθεί ευρύτατα στον Βύρωνα, μέσα κι έξω από το δημαρχείο, ότι είχε προσληφθεί ως «σύμβουλος» και ήταν «χρεωμένος» στη Δημοτική Επιχείρηση, από την οποία και πληρωνόταν. Η αλήθεια ή όχι των παραπάνω ισχυρισμών δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι σήμερα, αφού από τη «Διαύγεια» του δήμου Βύρωνα δεν προέκυπτε πρόσληψή του σε θέση συμβούλου με απόφαση δημάρχου, ενώ, από την άλλη, οι δημοτικές επιχειρήσεις είναι γνωστό ότι λειτουργούν με «θολό» καθεστώς παροχής οικονομικών στοιχείων στους πολίτες. Γι’ αυτό και οι περισσότερες, αν όχι όλες, είναι καταχρεωμένες. Με «σημαιοφόρο», φυσικά, τη δημοτική επιχείρηση Βύρωνα, εδώ και πολλά χρόνια. Προσωπικά, ποτέ δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάποιο επίσημο έγγραφο το οποίο να επιβεβαιώνει την ύπαρξη ή όχι ακριβούς σχέσης εργασίας του με τον δήμο ή τη Δημοτική Επιχείρηση. Χρήσιμο θα ήταν αν υπήρχε σχετική πληροφόρηση των πολιτών από τους καθ’ ύλην αρμόδιους.

Μέχρι σήμερα, και μετά τη μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται τα πεπραγμένα της διοίκησης Κατωπόδη με κάθε ευκαιρία. Εκτός από τη συγκεκριμένη απάντηση στον κ. Μαυρόπουλο, υπάρχει δημοσιευμένη απάντησή του και σε δημοσίευμα σχετικό με την καταγγελία για εναπόθεση σκουπιδιών στον Υμηττό:


Επί της ουσίας

Παρακολουθήστε την αλληλουχία των αναρτήσεων. Η αρχή έγινε από τον κ. Μαυρόπουλο με την ανάρτηση που βλέπετε στην κορυφή. Στα σχόλια που υπήρξαν, εμπεριέχεται και το συγκεκριμένο:



Η απάντηση ήταν αναμενόμενη και άμεση:


Χωρίς περαιτέρω σχόλια.