ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα στον Βύρωνα: ο κ. Γώγος τελικά ΑΠΕΙΧΕ
από την ψηφοφορία, όπως είχε κάνει και την πρώτη φορά..! Παράδειγμα
προς αποφυγήν ο ΜΗ σεβασμός προς τους πολίτες που τον ψήφισαν
η στάση του κ. Γώγου…

Στην ανακοίνωση της παράταξης Γώγου ΔΕΝ αναφέρονται τα ονόματα
όσων υπερψήφισαν ή καταψήφισαν τον προϋπολογισμό…

Άραγε, αυτή είναι η επίσημη στάση τής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα πολιτικά
και κοινωνικά ζητήματα, όπως ένας προϋπολογισμός δήμου;

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Μετά τον Πέτρο Φιλίππου που βάλθηκε να μας τρελάνει με τα τερτίπια του, ήρθε και ο κ. Γώγος να μας αποτελειώσει. Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα έπαιξε το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ελέγχει και θέλει να βάλει στον ίσιο δρόμο και στη ρότα της χρηστής διαχείρισης… ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ..! Και αναρωτιέται ο κάθε “βλάκας” και “ανόητος” και “μικρόνους” σαν και μένα: ΓΙΑΤΙ, κύριε Γώγο, να σας ψηφίσουν οι πολίτες, αφού επικροτείτε τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί να μην ψηφίσουν τον ατόφιο ΣΥΡΙΖΑ και να απολαύσουν και τα ωφελήματα των ποικίλων “παροχών” που προσφέρει προεκλογικά;

Είναι φανερό ότι υπάρχει παρασκήνιο και μάλιστα χοντρό και… δυσώδες. “Βρωμάει” κατά το κοινώς λεγόμενο… Θα τα μάθουμε όλα εν καιρώ, αφού στον ΒΡΩΜΙΚΟ κόσμο της πολιτικής ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ τίποτα δεν μένει κρυφό.

Όσα μάθαμε, τα είδαμε αναρτημένα σήμερα στο fb. Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8 Δεκεμβρίου ‘18

Αγαπητοί συνδημότες

Η Δημοτική Αρχή Κατωπόδη/ΣΥΡΙΖΑ έφερε στις 7/12 για 3η φορά τον οικονομικό προϋπολογισμό του έτους 2019 προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από δύο αρνητικές προσπάθειες ψηφοφορίας, οι οποίες οδηγούσαν σε πολιτικό και διοικητικό αδιέξοδο.

Ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Γώγος κάλεσε αρχικά τους συμβούλους της ελάσσονος αντιπολίτευσης να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό γιατί αποτελεί εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών του Βύρωνα και όχι ιδεολογικό πρόσχωμα.

Αντιμετωπίζοντας την πλήρη άρνηση τους ψήφισε προσωπικά αποχή και κάλεσε τους υπολοίπους συμβούλους της παράταξης να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Τελικά η ψηφοφορία απέδωσε ισοψηφία και ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε. Η πόλη θα εξυπηρετηθεί χωρίς πρόβλημα όσον αφορά στα τρέχοντα έργα, επισκευές και ανάγκες σε υποδομές και μέσα.
Μέσω των έμπειρων μελών μας που συμμετέχουν στις επιτροπές του Δήμου θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε τη διοίκηση και να απαιτούμε οικονομία και αξιοποίηση του κρατικού κεφαλαίου και της περιουσίας που ανήκει στους δημότες μας.

Βασικές αρχές μας, τις οποίες εφαρμόζουμε με αυτοδιοικητική ευαισθησία, είναι η κατάφαση και η δημιουργία και δεν καλλιεργούμε μόνο την άρνηση, την αποδόμηση και τη δυσλειτουργία. Δεν αντιγράφουμε μεθόδους από την κεντρική πολιτική σκηνή και δεν τις μεταφέρουμε στην πόλη μας και κυρίως στον δημόσιο διάλογο.

Σαν παράταξη είμαστε εδώ την τελευταία τετραετία, με τη γνώση μας και την εμπειρία μας, παρεμβαίνοντας σε όλα τα επίπεδα ως μείζονα αντιπολίτευση για τη σωστή διοίκηση του Δήμου.

Αναδεικνύουμε κάθε δημιουργική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, δεν φοβόμαστε να εκφράζουμε δημόσια την γνώμη μας και απαντάμε με ειλικρίνεια και πολιτικό πολιτισμό!

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας και της πόλης μας ως παράταξη που πιστεύει στην αυτοτέλεια και ανάδειξη του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Τι απαντούν οι πολίτες στον κ. Γώγο

Άμεση ήταν η απάντηση κάποιων πολιτών του Βύρωνα στην ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ. Διαβάστε τι αναρτήθηκε ακριβώς από κάτω:

 
 

Φυσικά, μόλις δημοσιευθεί στη Διαύγεια η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα επανέλθω.