Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Με δήλωση εκατέρωθεν ότι αποσύρονται από κάθε δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, έληξε, ύστερα από πολύ καιρό, η υπόθεση της διένεξης του Παναγ. Κόνσουλα με την Πόπη Αλιφραγκή.

Η πρώτη δικάσιμος είχε γίνει στις 22 Μαΐου 2017, όταν ο Παναγ. Κόνσουλας είχε ζητήσει αναβολή λόγω κωλύματος του δικηγόρου του. Στις 4 Οκτωβρίου 2017 που πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική συζήτηση της υπόθεσης, η Πόπη Αλιφραγκή, μηνύτρια τότε, υπέγραψε δήλωση συμβιβασμού με τον Παναγιώτη Κόνσουλα, κάτι που έγινε αντίστροφα και σήμερα το πρωί, όταν επρόκειτο να εκδικαστεί η μήνυση του Παναγιώτη Κόνσουλα κατά της Πόπης Αλιφραγκή.

Έτσι, μπήκε τελεία και παύλα σε αυτή τη στενόχωρη υπόθεση. Και ήταν στενόχωρη για όλους τους εμπλεκόμενους, αφού η προεκλογική «έξαψη των παθών» είχε οδηγήσει σε ακραίες εκφράσεις.

Είναι σίγουρο ότι και ο Παναγιώτης Κόνσουλας και η Πόπη Αλιφραγκή μπορούν να φανούν πάρα πολύ χρήσιμοι ασχολούμενοι με θέματα που βασανίζουν τους συμπολίτες τους. Και, «δόξα τω θεώ», τέτοια προβλήματα υπάρχουν πολλά. Όπως, π.χ., οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, συντάξεων και… επιδομάτων ανεργίας πολιτών του Βύρωνα. Αυτά, δηλαδή, τα προβλήματα τα οποία καυτηρίασε ο Παναγ. Κόνσουλας στο δημοτικό συμβούλιο του Δεκεμβρίου.