Του Άρη Πορτοσάλτε

Διδάχτηκαν και εκπαιδεύτηκαν επί δεκαετίες στις μεθόδους του…πατερούλη! «Δολοφονία» του χαρακτήρα αντιπάλου. Τις εφαρμόζει συστηματικά ο στρατός των τρολ από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Αλέξης Τσίπρας με το κόμμα του 3%.

Με τις ίδιες πρακτικές του σταλινισμού στρέφονται (ξανά) εναντίον «συντρόφων» στη σημερινή τελική εσωκομματική αναμέτρηση. Ξέρει ο Κασσελάκης από μεθόδους του σταλινισμού; Κι αν δεν έχει ιδέα ο ίδιος, τις ξέρουν οι δικοί του και τις επικροτεί. Εκείνος θέλει νικηφόρο αποτέλεσμα στον εμφύλιο πόλεμο και εξόντωση των «συντρόφων»…

Διαμαρτύρεται η Κ. Νοτοπούλου για τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών εκφράσεων που δέχεται, κατά δήλωσή της, από την πλευρά των οπαδών Κασσελάκη. Δικαίως θα μπορούσε να πει κανείς. Θυμίζει τον κάποτε κραταιό στον κομματικό μηχανισμό Π. Σκουρλέτη, ο οποίος…έπεσε από τα σύννεφα όταν του εφόρμησαν τα τρολ. Δεν…ήξερε την ύπαρξη τους! Τόσο χωμένος στη βαθιά αθωότητα ήταν ο Σκουρλέτης…

Φαίνεται πως ούτε η Κ. Νοτοπούλου γνώριζε τι συνέβαινε μέσα στην αυλή των θαυμάτων του ΣΥΡΙΖΑ! Δεν ασχολούνταν με τα γεμάτα βία και κακοποιητικό περιεχόμενο μηνύματα που γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα οι έμμισθοι υπάλληλοι τρολ.

Ενδεχομένως το ανώτερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διάβαζε μόνο τα κομματικά έντυπα. Εκεί δημοσιεύονταν, επίσης, προσβλητικά για τη γυναικεία προσωπικότητα ρεπορτάζ και σχόλια εναντίον της Μ. Γκραμπόφκι, της Λ. Μενδώνη, της Σ. Ζαχαράκη, της Ν. Κεραμέως, της Φ. Αραμπατζή, της Δ. Μιχαηλίδου. Έφτασαν στο σημείο να γράψουν χυδαία σχόλια και κατά της αθλήτριας Μ. Σάκκαρη για εντελώς ιδιωτικής φύσεως θέματα.

Ποτέ ωστόσο η Κ. Νοτοπούλου δεν όρθωσε το ανάστημά της. Συμφωνούσε μήπως με το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων από τα…σοβαρά Μέσα Ενημέρωσης του κόμματος; Ως γυναίκα και αριστερών πεποιθήσεων και των δικαιωμάτων κλπ όφειλε να έχει απευθυνθεί στον πρόεδρο Τσίπρα. Και να έχει τολμήσει να πάρει θέση καταδικάζοντας τη σταλινική δολοφονία χαρακτήρων. Έμεινε όμως άφωνη. Θα γινόταν περισσότερο πιστευτή σήμερα, ως θύμα κι εκείνη της πρακτικής που εκπορεύεται διαχρονικά από την ηγεσία του κόμματος.

Παρομοίως, ποτέ δεν αντέδρασαν άλλες γυναίκες των κινηματικών οργανώσεων, οι οποίες πρωτοστατούν δήθεν υπέρ της γυναικείων θεμάτων. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι θιγόμενες από τα δημοσιεύματα κυρίες δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Η αριστερή αντίληψη περί της υπεράσπισης της αξιοπρέπειας εξαντλείται μέσα στα ιδεολογικά όρια της Αριστεράς. Στον…ταξικό εχθρό δεν αναγνωρίζεται καμία αξία!.

Ο σταλινικός μηχανισμός στοχοποίησης και εξόντωσης των αντιπάλων οργανώθηκε στα χρόνια του μεγάλου ηγέτη Τσίπρα. Ήταν μια αποδεκτή πρακτική όσο αφορούσε τους «άλλους». Ολόκληρη σκευωρία Novartis μηχανεύτηκαν για να…στήσουν στον τοίχο δέκα κορυφαίους της πολιτικής, δεν θα σταματούσαν σε μεμονωμένα, πιο ευάλωτα, πρόσωπα.

Μια υπηρεσία επαγγελματικά οργανωμένη η οποία χρηματοδοτήθηκε από άγνωστη πηγή. Στα «μαύρα» ταμεία της Κουμουνδούρου έχει αναφερθεί ο Κασσελάκης, μόνο για να προκαλέσει εντυπώσεις. Ο ανερμάτιστος λόγος και η πολιτική του ανεπάρκεια δεν του επιτρέπουν να είναι αποτελεσματικός. Πάντως, δεν επέμεινε στην περαιτέρω διερεύνηση.

Το «γιατί», γίνεται αντιληπτό αμέσως. Αντίστοιχο «στρατό» χρησιμοποιεί κι ο ίδιος για να διασύρει δημοσίως εκείνους που του εναντιώνονται σήμερα. Η βία, το βάθος της εχθροπάθειας, το μίσος που υπερχειλίζει πράγματι τρομάζουν. Πληρωμένα «πιστόλια» πληκτρολογίου εξοντώνουν σύμφωνα με τις προγραφές της ηγεσίας.

Κατά τ’ άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εννοώ θεσμικό!

Της θεσμικής παρεκτροπής σίγουρα…

Πηγή:liberal.gr