Ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
παίζει κομπολόι ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!! Πήρε, λέει, ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Αυτά που γίνονται στην Καισαριανή δεν πρέπει να έχουν προηγούμενο σε άλλο δήμο της Ελλάδας, εκτός, ίσως από τη Ζαχάρω, με τον δήμαρχο – καουμπόυ… Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Καισαριανής θα ΕΠΡΕΠΕ να έχουν αποχωρήσει προ πολλού από αυτό το έκτρωμα νομιμότητας. Φυσικά, μιλάμε για τα μέλη της αντιπολίτευσης… ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ… Φαίνεται ότι δεν υπάρχει…

Διαβάστε την προϊστορία του σήριαλ ΕΔΩ.

Παρακολουθήστε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ τη συνέχεια:Τι λέει; ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ. Τι αποφασίζει; «Προεγκρίνει την ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ…» κλπ. κλπ. Ποιος έχει υπογράψει την ΕΙΣΗΓΗΣΗ; «Η προϊσταμένη Αρχιτεκτονικού Τμήματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ». Τι λέει στην εισήγηση; «Από τον προέλεγχο που διενεργήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ…» κλπ.

ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ, λέει. Σε ποιά διεύθυνση διενεργήθηκε; ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 25, λέει.

Ποια μέλη της επιτροπής υπογράφουν την προέγκριση; Ιδού:


Ήταν η συνέχεια του σήριαλ της έκδοσης ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!! Έχει αποφασιστεί ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ εδώ και πολλούς μήνες, αλλά… πέρα βρέχει… Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Τώρα, έρχεται ΝΕΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ με την υπογραφή «Ο αναπληρωτής Διευθυντής ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ» και λέει το απίστευτο:

Η προέγκριση που δόθηκε στις 7/3/2014 «αφορά ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ»!!!Σε ποιά διεύθυνση λέει τώρα ότι ζητείται ΝΕΑ προέγκριση; ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 23..!

Ποιά μέλη της επιτροπής ψήφισαν ομόφωνα; Ιδού:Επειδή ο κ. Κονταργύρης έχει τη φήμη σοβαρού και ΕΝΤΙΜΟΥ υπαλλήλου, πιστεύω ότι δεν θέλει να μπλεχτεί το όνομά του με ΥΠΟΠΤΕΣ ιστορίες. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνει δημόσια γνωστό ΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Γιατί από κάπου το διαπίστωσε. Το διαπίστωσε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ή και από κάπου αλλού και έκανε νέα εισήγηση, ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ; Και τι συνέβη με την παλιά “διαπίστωση” από τον έλεγχο που “ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ”;

Θα ψάξει κανείς να δει ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ή ΑΝ ήταν “μαϊμού” ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ;

Όπως βλέπετε στην τελευταία παράγραφο επάνω από τις υπογραφές, ο κ. Κονταργύρης δεν λέει ότι εισηγείται ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ. Λέει «να προχωρήσετε στην έγκριση Ή ΜΗ της παρούσας αίτησης». Και η «βολική» επιτροπή, δεν ψάχνει καθόλου το θέμα, δεν «πονηρεύεται» και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ να δώσει ΝΕΑ προέγκριση, για να τρέχουν πάλι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ οι προθεσμίες που το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορεί να δουλεύει ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!!!

Στην επιτροπή που κάνει αυτά τα ΥΠΟΠΤΑ παιχνίδια συμμετέχει εκπρόσωπος ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Και ψηφίζει αυτά τα εκτρώματα. Και νομιμοποιεί αυτές τις αθλιότητες!

Κατά τ’ άλλα, «Η Καισαριανή επιστρέφει»… Από πού;