Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Καισαριανής κάνει δημόσια
κλήρωση για τις επιτροπές αξιολόγησης προσφορών..!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ, λένε άλλοι δύο διευθυντές!!!


Ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου για όλους αυτούς τους επιλήσμονες των υποχρεώσεών τους, που θέλησαν να κάνουν τους «σερίφηδες» και να “φυτέψουν” υπαλλήλους της επιλογής τους στις επιτροπές αξιολόγησης προσφορών για την προμήθεια διαφόρων ειδών που χρειάζεται ο δήμος. Μόλις το θέμα έφτασε στην Περιφέρεια, έκαναν όπισθεν ολοταχώς, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..! Ένας αναπληρωτής διευθυντής, ο Ιωάννης Καρούσης, πάει κόντρα στους «σερίφηδες» και κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ! Μάλιστα, όπως βλέπετε στην τελευταία παράγραφο του αποσπάσματος στην κορυφή της σελίδας, δίνει «εντολή» η ανακοίνωση να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του δήμου.

Καταρρέουν έτσι οι αιτιάσεις περί «κλήρωσης» που επικαλέστηκαν οι κατά συρροήν παρανομούντες αλλά και ο «αβανταδόρος» τους, που έσπευσε να προσφέρει βοήθεια με το «έτσι ΕΓΙΝΑΝ, όπως τα λέει ο πρόεδρος»!!!

Επειδή τίποτα από αυτά που τώρα κάνει ο διευθυντής περιβάλλοντος ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ οι «σερίφηδες» του δήμου Καισαριανής, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι είπαν ΨΕΜΑΤΑ χωρίς καμία ντροπή ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!

«Άξιος» ο μισθός τους!  

Στο μεταξύ, έρχεται έγγραφο – αποκάλυψη με την δήλωση δύο διευθυντών ότι ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!!!  

Εδώ, βέβαια, βγαίνει εκτεθειμένος και ο κ. ΤΖΟΚΑΣ, ο οποίος έσπευσε να υιοθετήσει ασμένως τις αιτιάσεις περί ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ και να κατηγορήσει τον ΑΙΡΕΤΟ που κατέφυγε στην Περιφέρεια καταγγέλλοντας την παρανομία..!

Α, δείτε στην ανακοίνωση και κάτι άλλο: ο γενικός γραμματέας του δήμου Καισαριανής έστειλε έγγραφο ΣΤΙΣ 29.5.2013 με το οποίο λέει ότι πρέπει να γίνει κλήρωση!!! ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ ΜΑΪΟΥ, όταν οι εγκύκλιοι του υπουργείου είχαν φτάσει από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012!!!

Είδαν, προφανώς, ότι δεν κατάφεραν να τα “καλουπώσουν” γιατί το θέμα έφτασε στην Περιφέρεια και έκαναν πίσω ολοταχώς! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ! Αλλά για να παραιτηθείς πρέπει να υπάρχει λίγο φιλότιμο… Και εδώ φαίνεται ότι δεν υπάρχει…