Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ
ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ..!


Μετά από τις υπεκφυγές, τις αναβολές, τα «δεν κατάλαβα» και τα άλλα «παιχνιδάκια» του δημάρχου Καισαριανής προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και τον Συνήγορο του Πολίτη, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.

Με το έγγραφο που θα διαβάσετε, η Διοίκηση Αττικής ζητάει από τον δήμαρχο Καισαριανής ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ του Δημοτικού Συμβουλίου με βάση την οποία υπέγραψε το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ «ιδιωτικό συμφωνητικό» με την ανώνυμη εταιρία τον Οκτώβριο του 2011. ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Το χαρακτηρίζω κατάπτυστο, γιατί ήταν το «χαρτί» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ η ανώνυμη εταιρία για την κατοχή των μαγαζιών, των γραφείων, των αποδυτηρίων και γενικά των ΤΡΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ! Εκτός αυτού, ήταν ένα όπλο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ για να προσπαθήσει ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ!!!

Αυτό το «χαρτί» πιστεύω ότι εμπεριέχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, αφού, με αυτό, υπάρχει ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, η οποία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μπορεί να χαρακτηριστεί ΔΟΛΙΑ.

Πριν από αυτό, υπήρξε και ΑΛΛΟ ΕΝΑ «ιδιωτικό συμφωνητικό», ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, τον Σεπτέμβριο του 2011..! Το κρατούσαν κρυφό! Ήρθε στην επιφάνεια όταν ολοκληρώθηκε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ συναλλαγή, με την υπογραφή της «λύσης» κάθε σχέσης του δήμου με την ανώνυμη εταιρία στις 13 Νοεμβρίου του 2012. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ «ΛΥΣΗ», ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦIΑΣ… ΑΥΤΗ ΤΗ «ΛΥΣΗ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ..!

Τώρα, όμως, ο κλοιός στενεύει. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητάει ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ και «ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ» με τα οποία έγινε η εκχώρηση.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ή ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!

Η υπόθεση θα πάει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…