«ΧΟΡΗΓΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2007..!


Σας έχω υποσχεθεί ότι μέσα από τις σελίδες αυτής της ηλεκτρονικής εφημερίδας θα παρακολουθήσετε ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ αυτών που αλλάζουν γνώμη ανάλογα με την κατεύθυνση του αέρα… Αυτό, βέβαια, δεν είναι τυχαίο γεγονός… Οφείλεται σε δύο παράγοντες: ή είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να σκεφτούν και να αναλύσουν ένα γεγονός, ή είναι ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ, ΠΟΝΗΡΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ενεργούν «κατόπιν ωρίμου σκέψεως» που λένε και οι «γραμματιζούμενοι»…

Σήμερα θα παρακολουθήσετε, μέσα από τα επίσημα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, τις αλλεπάλληλες κυβιστήσεις (κοινώς «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ») του δημάρχου της Καισαριανής σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των χρημάτων του δημοτικού σταδίου.

Βρισκόμαστε στις αρχές του 2007. Μόλις έχει αναλάβει η υπό τον κ. Τζόκα διοίκηση. Από το 2005 – 2006 έχουν αρχίσει τα παρατράγουδα με τις δαπάνες του δημοτικού σταδίου, τις οποίες έπρεπε να πληρώνει η ΠΑΕ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ..!

Παρακολουθήστε, λοιπόν, την πρώτη τοποθέτηση του κ. Καμπάκα, στις 27 Μαρτίου 2007, όπου ομολογεί ότι το δημοτικό στάδιο, «κατά 90%», το διαχειρίζεται η ανώνυμη εταιρία!!!

Δείτε, στο τέλος της σελίδας, πως εκφράζεται η «ΑΠΟΡΙΑ» του σημερινού δημάρχου για την καταστρατήγηση του νόμου… «Απορώ», λέει ο τότε επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Αυτή η «απορία», όπως θα δείτε παρακάτω, εντάσσεται στην κατηγορία των «ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΩΝ», «ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ» και «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ» αποριών… Θα το διαπιστώσετε μόνοι σας… Νομοταγής, όχι παίξε-γέλασε…Δείτε τώρα, πως, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ο πολιτικάντης, γαλαντόμος ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ «πολιτικός παράγοντας», κάνει το πρώτο «ακροβατικό»: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΑ!!!


Αυτό θα πει ΝΟΜΙΜΟΤΗΣ!!!

«Να πιστοποιηθούν» «και με χορηγία του δήμου να πάει στο σωματείο»!!!

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς, αλλά εγώ το βλέπω σαν ΔΙΑΠΛΟΚΗ του αισχίστου είδους! ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ «ΝΟΜΙΜΟΥ» ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΧΟΡΗΓΙΑ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ; Εκείνη την ώρα έδινε τα «διαπιστευτήρια» της «υποταγής» στο «μεγάλο αφεντικό»: «Κοίτα να δεις, εγώ θέλω να ΦΑΙΝΟΜΑΙ νόμιμος, ΑΛΛΑ τα λεφτά θα τα πάρεις εσύ… Έτσι, για τα μάτια του κόσμου κάνω «τσιριτσάντζουλες»… Εγώ είμαι καλό παιδί…».


Ούτε ένα ευρώ!!!

Δείτε τώρα, στην επόμενη σελίδα των πρακτικών, πως αποκαλύπτεται Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ 300 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ:Καταλάβατε; Ούτε μία ερώτηση, έστω «για τα μάτια του κόσμου» ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!

Μάλιστα, ο κ. «νόμιμος» αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά:

«…Δηλαδή, όποιο υπόλοιπο και να είναι να το χορηγήσει ο δήμος προς τον Αστέρα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ»!!!

Την ήξερε, προφανώς, όλη την ιστορία ο «απορών» για τη μη εφαρμογή του νόμου, αλλά… Τι «αλλά…», έχει και «αλλά…»; Φως-φανάρι η ιστορία… «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ…»..! Το «σωστό» και το «πρέπον» στην απόλυτη υπηρεσία της αδιαφάνειας, της παρανομίας και της πολιτικής και ψηφοθηρικής διαπλοκής…Καλά, για τη θέση του στο μη σύννομο της παραχώρησης των μαγαζιών που διαβάζετε, δεν το συζητάμε ότι «χτύπησε το χέρι στο τραπέζι» και… ζήτησε να εφαρμοστεί η νομιμότητα..! Αμέσως…Και μετά… «αφυπνίστηκε» από τον πολιτικό λήθαργο… Και τον πήρε το ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα των διαπλεκόμενων «στελεχών» και του έδωσε το «χρίσμα»…

Η «παράσταση» ΔΕΝ τελείωσε… Δυστυχώς ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ υπάρχουν και πολύ χειρότερα… Και είμαστε ακόμα στον Μάρτιο του 2007… Στομάχι γερό να έχετε και να αντέχετε τους ασήμαντους που παριστάνουν τους «παράγοντες»… Η συνέχεια αύριο. Μην τη χάσετε. Θα διαβάσετε την πλήρη ομολογία για το «κέντημα» του ιστού της διαπλεκόμενης συνενοχής.