Η υποβληθείσα απολογία της υπαλλήλου του δήμου
Καισαριανής αναφέρει ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ καταστάσεις
που υποκρύπτουν… ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Μάλλον, λέω μάλλον, βιάστηκε η “ανακριτική επιτροπή” να βγάλει πόρισμα ότι πρόκειται για “Ζητήματα εκ του μη όντος…”. Γιατί η υποβληθείσα απολογία της υπαλλήλου του δήμου Καισαριανής κυρίας Μ. Συβρή, λέει άλλα. Αναφέρει, κατά την άποψή της ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τα οποία, αν επαληθευθούν από μία ΕΔΕ, ας πούμε, οδηγούν κάποιους «ιεραρχικά αρμόδιους» στη θέση του απολογούμενου ή ΠΙΘΑΝΟΝ και κατηγορούμενους για παράβαση καθήκοντος. Θα διαβάσετε όλη την απολογία της υπαλλήλου και ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. ΦΥΣΙΚΑ, θεωρώ δεδομένο ή ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ότι θα γίνει γνωστή και η θέση του “εντεταλμένου συμβούλου” επί της απολογίας της υπαλλήλου, για να καταλάβουμε ΑΝ, λέω ΑΝ, έγινε προσπάθεια συγκάλυψης και απόκρυψης γεγονότων.

Την άποψη του εμπλεκόμενου προϊστάμενου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος θεωρώ δεδομένο ότι θα την δούμε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ από τον ίδιο ή από τη δημοτική αρχή προς τους πολίτες αύριο το πρωί. Πρέπει να πούμε ότι, μέχρι τώρα, ο προϊστάμενος δεν είχε «δώσει δικαιώματα», τουλάχιστον από όσα γίνονται γνωστά. Αλλά επειδή ο χώρος των συνεργείων κρύβει πολλά «μυστικά» από πολλών χρόνων, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα χώρο στον οποίο κάποιοι «ημέτεροι» έχουν αρμέξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, όπως έχει καταγγείλει ΕΓΓΡΑΦΩΣ και ΔΗΜΟΣΙΑ ο δήμαρχος του πασόκ το 2011 στην ψήφιση του… προϋπολογισμού!!!


Τα “αγκάθια” της απολογίας

Ποια είναι τα «αγκάθια» της απολογίας της κυρίας Συβρή;

Πρώτον ότι καταγγέλλει πως «εξακολουθούν να αγνοούνται» «τα 12 από τα 16 λίτρα» του υγρού απορρυπαντικού.

Δεύτερον η υπάλληλος καταγγέλλει ότι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος «χρησιμοποιεί το συνεργείο οχημάτων του δήμου μας για προσωπικές του εργασίες που αφορούν δικό του όχημα». Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει και σχετικές αποδείξεις, ενώ «σαν δημότισσα που έχει έννομο συμφέρον», διατυπώνει κάποια ενδιαφέροντα ερωτήματα. Τα οποία, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, θα σπεύσει να διαλευκάνει και να δώσει πειστικές απαντήσεις ο εντεταλμένος σύμβουλος που συνέγραψε τα «Ζητήματα εκ του μη όντος…».

Για να μη σας κουράζω, διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα. Είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουμε στο θέμα. Από όποια πλευρά και να το δει κανείς, «όζει», κοινώς ΒΡΩΜΑΕΙ.