Ποιά παιχνίδια παίζει πίσω από την πλάτη μας ο κ. Καμπάκας;
Με ποια επιστολή και σε ποιόν δήλωσε την ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω εκλογών;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Απίστευτα πράγματα γίνονται κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη μας: η Ένωση Γερμανο-Ελληνικών Εταιριών ΑΝΕΒΑΛΕ την προγραμματισμένη για τις 27 Απριλίου εκδήλωση τοποθέτησης μαρμάρινης πλάκας με τα ονόματα των Γερμανών «ευεργετών» (!!!) όχι λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι ΥΠΟΓΕΙΕΣ συνεννοήσεις του δημάρχου Καισαριανής και όσων βρίσκονται πίσω από αυτόν και τον καθοδηγούν, αλλά λόγω των… εκλογών!!!

Πιστεύω ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ να ζητήσουν τη δημοσιοποίηση της επιστολής με την οποία ο δήμαρχος Καισαριανής ανήγγειλε την ακύρωση για τις 27 Απριλίου και τη δυνατότητα «αναπρογραμματισμού» για πιο «βολικό» χρόνο… Όταν θα έχει περάσει η Πρωτομαγιά και έχει «ξεχαστεί» η εκτέλεση των «200»…

Η επιστολή που βλέπετε από κάτω, είναι η απάντηση της Ένωσης Γερμανο – Ελληνικών Εταιριών σε ερώτηση Γερμανού πολίτη, ο οποίος έχει σύζυγο Ελληνίδα. Τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μου, αλλά δεν έκρινα σκόπιμο να τα δημοσιεύσω γιατί δεν υπάρχει λόγος, τουλάχιστον τώρα. Τα στοιχεία του «υπεύθυνου» της Ένωσης που υπογράφει την απάντηση, είναι πραγματικά.


“Αξιότιμε κ. ——–,
 
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εκδήλωση στην Καισαριανή.
Δυστυχώς, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καισαριανής ακύρωσε την εκδήλωση στις 04/27/2014 λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών.
Όταν αυτό το γεγονός θα αναπρογραμματιστεί θα μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.vdgg.de.

Με εκτίμηση,
Günter Leußler


Τι κρύβουν;

Από το ιστορικό της υπόθεσης, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο δήμαρχος Καισαριανής και οι περί αυτόν, κάτι κρύβουν. Και αυτά που είπε στο δημοτικό συμβούλιο στις 10 Απριλίου ο κ. Καμπάκας, ότι δήθεν «έπεσε από τα σύννεφα» και «ήταν έκπληκτος» και «δεν ξέρει τίποτα» και «δεν έκανε καμία συμφωνία» και όλα τα παρεμφερή, είναι, προφανώς ψευδή και παραπλανητικά. Γιατί;

Γιατί η Ένωση Γερμανο-Ελληνικών Εταιριών, από το 2011, που έκανε τον «έρανο» για τις βαλανιδιές, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!!! 

Τιμολόγιο κανονικό είχε ο έρανος..! Με 5 ευρώ θα γραφτείς στο βιβλίο δωρητών. Με 5 βελανιδιές θα πάρεις τιμητική βεβαίωση… Με 50 και πλέον βελανιδιές θα γραφτείς σε μαρμάρινη πλάκα, η οποία θα αναρτηθεί σε ένα φυσικό τοιχίο στην περιοχή αναδάσωσης!!!

Άρα, θα πρέπει να έχει βγει και ΑΔΕΙΑ από το δασαρχείο. Έχει βγει τέτοια άδεια, ναι ή όχι;

 

Τι είχαν προαναγγείλει

Τι είχε προαναγγείλει η πρώην βουλευτής του SPD κυρία Σκαρπέλης-Σπερκ από τον Φεβρουάριο του 2014;

Η κυρία Σκαρπέλης-Σπερκ αναφέρει λοιπόν τα εξής: Με πρωτοβουλία της Ένωσης των Γερμανο-Ελληνικών Εταιρειών έγινε μια δωρεά  2011 βελανιδιών για την αναδάσωση στην Καισαριανή, ως ένδειξη συμφιλίωσης και μνήμης.

Στις 27 Απριλίου θα τιμηθούν οι δωρητές με μια μαρμάρινη πλάκα με τα ονόματά τους στην Καισαριανή. Μεταξύ αυτών είναι και δύο μέλη της γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Πρώτο όνομα στην πλάκα θα είναι, λόγω αλφαβητικής σειράς, ο ελληνο-γερμανός Μιχάλης Βασιλειάδης.

 

Τι εστί Βασιλειάδης;

Ο κύριος Βασιλειάδης, που το όνομα του θα αναφέρεται ως πρώτο στην μαρμάρινη πλάκα στην Καισαριανή, δεν είναι μόνο μεγάλος συνδικαλιστής και Πρόεδρος του Συνδικάτου Εξόρυξης, Χημικών και Ενέργειας της Γερμανίας, IG-Chemie, αλλά βόσκει και σε άλλα βοσκοτόπια. Είναι και μέλος του προεδρείου ενός Think Tank με την ονομασία Atlantik Brücke, κάτι σαν την Bilderberg..!

Δείτε το λινκ στα αγγλικά. Εκεί θα βρείτε στο OTHER MEMBERS OF THE BOARD και τον κ. Βασιλειάδη (Michael Zissis Vassiliadis), τον κατά τα άλλα εργατοπατέρα, παρέα με Deutsche Bank, BILD, Royal Bank of Scotland και άλλους πολλούς των τραπεζών και της πολιτικής. http://www.atlantik-bruecke.org/eng/

Αξίζει να διαβάσετε το κομμάτι History. Εκεί θα διαβάσετε μεταξύ άλλων και τα εξής:

Atlantik-Brücke as a Think Tank

During its earlier years, Atlantik-Brücke also functioned as a kind of think tank, working to influence public and political opinions by means of suggesting solutions to current or long-term issues. For example, its German-American conference statements were published regularly as the periodical  “East-West Issue

Αν ψάξει κανείς λίγο της βιογραφίες των πρώην και νυν μελών του προεδρείου, μπορεί να βρει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Σας αναφέρω μόνο παραδειγματικά τον Dr. Gotthard Freiherr von Falkenhausen, τραπεζίτη, που αγόρασε το 1935 στο Έσσεν το υποκατάστημα της HSBC (κάτι λίστες Λαγκάρτ, μού θυμίζει αυτό).

Θα περιμένω την αντίδραση των παρατάξεων, ώστε να υποχρεωθεί ο δήμαρχος Καισαριανής να δώσει στη δημοσιότητα την αλληλογραφία με την Ένωση Γερμανο – Ελληνικών Εταιριών.

Αν δεν κινητοποιηθούν, θα φέρουν ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για όσα θα συμβούν μετά τις εκλογές…