Διασυρμός του δήμου Καισαριανής από τον «έξυπνο»
δήμαρχο, που θέλει να κοροϊδέψει τους «κουτούς»..!


Τελειωμό δεν έχει ο διασυρμός που υφίσταται ο δήμος Καισαριανής από τους «ελιγμούς» του «ηγέτη» του. Ένα χρόνο τώρα του ζητάει η Διοίκηση Αττικής ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ με την οποία εξουσιοδοτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο να υπογράψει συμφωνητικό παραχώρησης του δημοτικού σταδίου στην ανώνυμη εταιρία..! ΦΥΣΙΚΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Το λέμε σε όλους τους τόνους ένα χρόνο και πλέον…

Τι έκανε, λοιπόν, ο δήμαρχος Καισαριανής; Μετά από ένα χρόνο και αφού κατάλαβε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ, έστειλε στη Διοίκηση Αττικής, ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, που είχε παρθεί ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ!!!

Τι του ζητούσε η Διοίκηση Αττικής εδώ και ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ; Την απόφαση ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Ιδού:Τι αφορούσε αυτή η απόφαση που έστειλε; Ιδού:Τι είχε γίνει; Απλό: αφού είχαν πάρει το στάδιο για εκμετάλλευση, οι «επενδυτές» δήλωσαν αδυναμία συνέχισης των πληρωμών της εταιρίας ΤΟΥΣ. Και που θα ζητούσαν «αρωγή»; Μα, «φυσικά», στους «αιμοδότες» της εταιρίας ΤΟΥΣ: τους πολίτες της Καισαριανής! Πρόθυμος συμπαραστάτης κάθε είδους τέτοιας «επένδυσης» προσέτρεξε ο δήμαρχος Καισαριανής, ο οποίος ζήτησε ΚΑΙ ΠΗΡΕ απόφαση για «βοήθεια»… Έτσι, γενικά κι αόριστα.

Θα μπορούσε, βέβαια, να αναρωτηθεί κάποιος αδαής ποια είναι και ποιόν αφορούν τα «σοβαρότατα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση διακοπή της λειτουργίας του»… ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ, βέβαια, αναφέρεται ο όρος «αθλητικό σωματείο». ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μέχρι σήμερα. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ είναι Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, του οποίου η τύχη αγνοείται…

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Το αν είναι κερδοφόρα ή όχι, είναι άλλη ιστορία. Και μέχρι σήμερα η ανώνυμη εταιρία είναι εν λειτουργία.

Προσπαθώντας να ξεφύγει, λοιπόν, ο δήμαρχος Καισαριανής από την «τσιμπίδα» του νόμου, παρουσίασε αυτή την απόφαση ως απόφαση η οποία νομιμοποιούσε την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΓΩΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!!!

Αυτά τα «τερτίπια», φυσικά, μαρτυρούν το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί ο ενεργών ως «ιδιοκτήτης» της δημόσιας περιουσίας της Καισαριανής. Και όσο επιμένει σ’ αυτές τις πρακτικές, το αδιέξοδό του θα μεγαλώνει και ο κλοιός θα σφίγγει.

  • Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλες «εκκρεμότητες» που θα βρει μπροστά του: υπάρχει η «λύση» της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ που υπέγραψε και η οποία «λύση» αποσκοπεί στην ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
  • Υπάρχει, επίσης, η «εκκρεμότητα» των ΜΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Πρόσφατα, ο διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο και έχει καταγραφεί η δήλωσή του ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ δεν έχουν βεβαιωθεί εδώ και τόσα χρόνια; Ποιος ήταν αρμόδιος για την βεβαίωση των χρεών; Ήταν ή δεν ήταν η οικονομική υπηρεσία του δήμου; Θα το μάθουμε δια της νομικής οδού.
  • Υπάρχει, επίσης, η «εκκρεμότητα» της «λύσης» της σύμβασης από τον σημερινό δήμαρχο Καισαριανής, με εκπρόσωπο της ανώνυμης εταιρίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ!!! Το μόνο έγκυρο αποδεικτικό είναι η Εφημερίδα της Κυβέρνησης και σε αυτήν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ του αναφερόμενου στο συμφωνητικό «λύσης»..! Άρα εδώ κάτι «όζει»… Θα το μάθουμε και αυτό δια της νομικής οδού.


Την απέρριψε η Διοίκηση Αττικής..!Όπως βλέπετε, η Διοίκηση Αττικής ΑΠΕΡΡΙΨΕ το «τέχνασμα» της δήθεν απόφασης ως «αόριστης» και επειδή “έχει ληφθεί μετά την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού”..!

Το κυριότερο, όμως, κατά τη γνώμη μου, είναι αυτό που επισημαίνεται, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ: ότι οι ΜΟΝΟ ομάδες που αγωνίζονται στην ΑΝΩΤΑΤΗ επαγγελματική κατηγορία έχουν το προνόμιο της ΜΙΣΘΩΣΗΣ και όχι της δωρεάν παραχώρησης.Με αυτό το έγγραφο Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ μπαίνει στην τελική του φάση. Οι «γαλαντόμοι» με ξένο, δημόσιο χρήμα, θα κληθούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Μείνετε συντονισμένοι: σε λίγο ολόκληρη η επιστολή του δημάρχου Καισαριανής στη Διοίκηση Αττικής με τα “εφευρήματα”…