Όπως σας έχουμε γράψει εδώ και ΤΡΕΙΣ μήνες, ο «επενδυτής» που τους έβαλε όλους να καθίσουν στο «ένα πόδι» μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Καισαριανής, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ!!! «Πρόεδρο» τον ανέβαζαν, «πρόεδρο» τον κατέβαζαν οι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ σε βαθμό κακουργήματος «θεσμικοί παράγοντες» του δήμου Καισαριανής, οι οποίοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ! Προφανώς υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο και ακόμη μεγαλύτερη ΔΙΑΠΛΟΚΗ σε όλη την ιστορία..!

Δεν είναι δυνατό να δέχεσαι να παρουσιάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, έναν γυρολόγο «επενδυτή», κατά προτεραιότητα, να στήνεις ολόκληρο θέατρο για δήθεν «παράδοση κλειδιών», «επενδύσεις» στη… ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και άλλες τέτοιες αρλούμπες, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ… Εκτός ΑΝ είσαι δεμένος χειροπόδαρα από τα «αφεντικά» αυτού του προσώπου… Άλλη λογική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί.

‘Όπως σας έχουμε γράψει, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η τελευταία δημοσίευση αφορά «σύγκληση γενικής συνέλευσης για ορισμό Δ.Σ.». Πότε έγινε η «συνέλευση»; Στις 30 Αυγούστου. Πότε ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο ο «επενδυτής», «πρόεδρος» – σαπουνόφουσκα; Στις 19 Σεπτέμβρη..! ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΖΑΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟ οι πρασινοσαλίγκαροι συνεργάτες του «τσιφλικά»..!

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι άλλος ήταν ο υπάλληλος – πρόεδρος που είχε πάρει τη θέση και το μηνιάτικο του προηγούμενου «ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ» τους, στον οποίο είχαν παραχωρήσει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τη δημόσια περιουσία της Καισαριανής!!!

Απόδειξη ότι μετά από λίγες μέρες, στις 28 Σεπτέμβρη, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, υπογράφοντας ΚΑΙ ΑΛΛΟ συμφωνητικό ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με τον κανονικό υπάλληλο – πρόεδρο!!!

Τότε γιατί οι κλάψες και τα σάλια για τη «δεύτερη ευκαιρία στους νέους ανθρώπους»; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ σ’ αυτή τη βρώμα;

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε ότι:

«…νομίζω ότι γίνεται ένα σωστό ξεκίνημα στο σωστό χρόνο, τώρα πια που τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και έχουν εξυγιανθεί και εκ των έσω για τον Αστέρα, γιατί υπήρχε πρόβλημα εσωτερικής διαδικασίας πολύ αρνητικής. Νομίζω ο κ. Γκάμαρης και η ομάδα του έκανε μια κίνηση και από δω και πέρα μια διακομματική επιτροπή άμεσα μπορεί να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση αυτής της εξυγίανσης της συνολικής». 

Ο ίδιος «παράγοντας», έμμισθος μάλιστα από το υστέρημα του κοσμάκη, είχε δηλώσει την ίδια μέρα:

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΓΚΑΜΑΡΗ…». 

Ούτε συνεταίροι του να ήταν δεν θα είχαν τέτοιο ζήλο για την υπεράσπιση των συμφερόντων ΤΟΥ…

Τι έγραψαν οι αθεόφοβοι μέσα σ’ αυτό το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ιδιωτικό συμφωνητικό, μεταξύ των άλλων;

Έτσι απλά ΧΑΡΙΣΑΝ τα λεφτά ΜΑΣ στο διαχρονικό «αφεντικό»… Αλλά έχουμε κι άλλα «ράμματα για τη γούνα τους». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σημερινός δήμαρχος ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ..! Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!!! Θα τα δείτε στη σειρά των άρθρων του «Ιστού της αράχνης», εκεί που περιγράφεται βήμα προς βήμα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των χρημάτων του κοσμάκη.

Τώρα, λοιπόν, δεν ΤΟΥΣ μένει τίποτ’ άλλο από το να βάλουν αγγελία και να ζητάνε «συνεργάτες» – «επενδυτές» για να παραδώσουν εκ νέου τη δημόσια περιουσία. Όπως πάντα με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Αυτή είναι η ειδικότητά τους.