Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πολλά τα ερωτήματα που δημιουργούνται από το «χαρτοπόλεμο» των ανακοινώσεων μεταξύ της παράταξης του κ. Βοσκόπουλου και της δημοτικής αρχής. Κυρίως, όμως, από το γεγονός ότι στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρεται ρητά ότι μειοψήφησαν στο ψήφισμα για την επίσκεψη Ομπάμα τα δύο μέλη της παράταξης «Καισαριανή Τώρα».

Αλλά και στην ανακοίνωση της παράταξης «Καισαριανή Τώρα» αναφέρεται ΡΗΤΑ, κατ’ αρχήν, ότι ψήφισαν λευκό. Αλλά, λίγο παρακάτω, αναφέρεται ότι «και ελπίζουμε την επόμενη φορά να αναγράφεται η ψήφος μας και όχι να υφαρπάζεται η ομοφωνία, αποσιωπώντας τι ψηφίζει η αντιπολίτευση». Τι ταιριάζει εδώ καλύτερα: θαυμαστικά, ερωτηματικά ή το σήμα του Δρομοκαΐτειου;

Αν θεωρήσουμε δεδομένο και «άξιο της μοίρας μας» ότι η ποιότητα των επίσημων εγγράφων του δήμου Καισαριανής είναι κατωτάτης ΥΠΟ-στάθμης, από τεχνικής και συντακτικής άποψης, η «κατά μέτωπον» επίθεση στη δημοτική αρχή για ένα ζήτημα στο οποίο έχει απόλυτο δίκιο (έτσι όπως αναφέρεται στην απόφαση) κάπου δεν κολλάει.

Διαβάστε το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου:


 

Το… αείμνηστο (;) ΠΑΣΟΚ

Η διάσταση απόψεων για το θέμα Ομπάμα μεταξύ του… αείμνηστου(;) ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ είναι πασιφανής. Ας μη μιλήσουμε για τον άλλοτε διαδηλωτή κατά του Κλίντον και σημερινό «υποτακτικό» ΟΛΩΝ των δεξιότατων «γερακιών»… Αυτός έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ, που δεν υπάρχει παρακάτω.

Τούτων δοθέντων, λοιπόν, στο δημοτικό συμβούλιο της Καισαριανής, εκτός από το ΚΚΕ, εκπροσωπούνται ΟΛΟΙ οι ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ αμερικανόδουλοι κομματικοί σχηματισμοί, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη βούλα της Κουμουνδούρου, η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ κάτω από το φερετζέ του «ανεξάρτητου». Α, υπάρχει κι ένας σχηματισμός που δηλώνει «ανεξάρτητος». Η παράταξη «Καισαριανή Τώρα». Και λέω «δηλώνει», γιατί στο λογότυπο της παράταξης αναγράφεται «ανεξάρτητη δημοτική παράταξη». Ναι, αλλά «ανεξάρτητη» με την επίσημη και αποδεκτή «στήριξη» του… Κουβέλη και του… Τζήμερου (!!!) δεν νοείται.

Λέω λοιπόν εγώ ο αδαής και μη «πολιτικός παράγων» (και κανένας δεν υποχρεούται να ασπαστεί την άποψή μου) ότι εδώ «κάτι ψήνεται». Σας το έχω ξαναγράψει εδώ και πολύ καιρό, όταν ο επικεφαλής της παράταξης «Καισαριανή Τώρα» κ. Βοσκόπουλος εθεάθη δημοσίως σε τετ-α-τετ με τον υπαρχηγό της παράταξης του ΠΑΣΟΚ έξω από την Αιολία: υπάρχει παρασκήνιο για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Και επειδή εγώ «δεν ξεχνώ», θα επανέλθω.

ΦΥΣΙΚΑ, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κάποια πειστική εξήγηση για την ανάληψη της προεδρίας του «Μανωλίδη» από τον επικεφαλής της παράταξης «Καισαριανή Τώρα» το 2014, με μοναδικό σκοπό την αφαίρεση από το «κάδρο» των γεγονότων στο «Μανωλίδη» του ΤΟΤΕ πασόκου τοποτηρητή, ο οποίος παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο και σήμερα, χωρίς να συμμετέχει σε καμία επιτροπή του δήμου…