Οι απαντήσεις που δόθηκαν δημιουργούν επιπλέον απορίες και ερωτήσεις για σοβαρά θέματα…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Η δημοτική αρχή Κατωπόδη, πιστή στο δόγμα της “αλάνθαστης αριστεράς”, συνέχισε και στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο να εμμένει στην τακτική τού να “βγάλει τρελούς” όλους όσοι βρίσκουν ψεγάδια στη διακυβέρνηση της πόλης και μάλιστα σε σοβαρότατα θέματα, όπως αυτό της υγιεινής του κολυμβητηρίου, στο οποίο φιλοξενούνται και παιδιά..! Και μπορεί ο κ. Κόκκαλης να είπε χτες το πρωτάκουστο ότι «Η εικόνα που παρουσιάζει στις φωτογραφίες, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ»(!!!), αλλά η εικόνα που θα δείτε στο βίντεο υφίσταται και αποτελεί αψευδή μάρτυρα της θεωρίας του «ξερολισμού» που διακατέχει τους έχοντες αναλάβει την εφαρμογή των πρακτικών και των τακτικών του μνημονιακού μορφώματος που αυτοαποκαλείται «αριστερά»…

Παρακολουθείστε τι είπε ο αντιδήμαρχος του Βύρωνα:


Φαντάζομαι ότι στα πιο “εκτυφλωτικά” εφευρήματα της απάντησης υπάγονται πρώτον η εικόνα που «δεν υφίσταται» και δεύτερον η αποκάλυψη ότι ο προηγούμενος ανάδοχος, χωρίς σύμβαση, «ασκούσε κανονικά τις υποχρεώσεις του» και μάλιστα «ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗΜΑ»!!!

Πώς το είπε ακριβώς;

«Η εικόνα που παρουσιάζει στις φωτογραφίες, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ»(!!!)

«Η μη ύπαρξη σύμβασης μέχρι τώρα, σε καμία περίπτωση δεν ανέστειλε τη συντήρησή του, αφού ο προηγούμενος ανάδοχος ασκούσε κανονικά τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, και ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗΜΑ»!!!


Τι ΔΕΝ είπε…

Φυσικά, κατά πάγια τακτική ΟΛΩΝ των πολιτικών, αποκρύπτουν επιμελώς όσα δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος. Φερ’ ειπείν, στην απάντηση της δημοτικής αρχής ΔΕΝ αναφέρεται:

  • Από πότε είχε λήξει η προηγούμενη σύμβαση;
  • Για πόσο καιρό ο προηγούμενος ανάδοχος έκανε συντήρηση τζάμπα;
  • Για ποιο λόγο γινόταν αυτό (ΑΝ γινόταν…).
  • ΓΙΑΤΙ γινόταν αυτό (ΑΝ γινόταν);
  • Αφού «έκανε συντήρηση» ο προηγούμενος, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ – πρασινίλες σε ΟΛΟ το κολυμβητήριο;


Και το κυριότερο: ΤΙ ΗΤΑΝ, ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΙΛΕΣ»; Έμαθε κανείς; Δόθηκαν για ανάλυση σε κάποιο εργαστήριο; Ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για τη δημόσια υγεία των αθλούμενων στο κολυμβητήριο;


Θα υπάρξουν απαντήσεις;

Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν απαντήσεις στα νέα ερωτήματα. Αν ήθελαν να δώσουν απαντήσεις, θα το είχαν ήδη κάνει. Οι χτεσινές «απαντήσεις» ήταν απλά μια απελπισμένη (και αποτυχημένη) προσπάθεια να «κλείσουν το στόμα» της κυρίας Παναγιωτοπούλου. Παρ’ όλα αυτά, επειδή «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία», θα περιμένουμε… Και, σίγουρα, αν δεν υπάρξουν απαντήσεις, θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα από τους επί πληρωμή χρήστες του κολυμβητηρίου.