"Σεβόμενος αυτή τη συμφωνία κυρίων"  "βάση αμοιβαίων δηλώσεων, τον ‘’αθώωσα’’"!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Προφανώς δεν πρέπει να δίνουμε βάση σε όσα λένε οι "πολιτικοί παράγοντες" που ορίζουν με τις πράξεις τους τις τύχες των απλών πολιτών. Προφανώς κάποιοι δεν σέβονται ούτε την όποια ιστορία τους, ούτε την υστεροφημία τους, ούτε την προσωπική αξιοπρέπειά τους. Προφανώς. Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα από την απάντηση που δίνει σήμερα ο Π. Κόνσουλας σε όσα είπε προχτές ο Ν. Χαρδαλιάς.

Ο οποίος Ν. Χαρδαλιάς είπε ευθέως ότι ο Π. Κόνσουλας είπε ψέματα στο δημοτικό συμβούλιο για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής στη «Λουίζα» ότι υπάρχει «εξωδικαστικός συμβιβασμός» μεταξύ τους για όσα κατήγγειλε ο Π. Κόνσουλας, προεκλογικά το 2010, για τη διαχείριση του Πνευματικού Κέντρου και όχι μόνο. Οι οποίες καταγγελίες είχαν ως αποτέλεσμα την υποβολή πέντε μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Ν. Χαρδαλιά σε βάρος του Π. Κόνσουλα, σύμφωνα με όσα λέει ο Ν. Χαρδαλιάς. Ο οποίος, στις 26 Φεβρουαρίου, μας είπε ότι:
 


Σήμερα λοιπόν ο Π. Κόνσουλας λέει ότι:
 


 


Τι να πούμε, λοιπόν, εμείς; Τίποτα. Θα περιμένω το εξώδικο του Π. Κόνσουλα μήπως γίνω σοφότερος, αλλά και την πιθανή αντίδραση του Ν. Χαρδαλιά σε όσα λέει σήμερα ο Π. Κόνσουλας. Λέει κάποιος από τους δύο ψέματα; Δεν είναι απαραίτητο… Ίσως κάποιος από τους δύο ή και οι δύο δεν λένε όλη την αλήθεια των γεγονότων στους απλούς πολίτες που κάποια στιγμή τους πίστεψαν και τους εμπιστεύθηκαν. Φυσικά, τα έγγραφα που έδωσαν στη δημοσιότητα και οι δύο, εμένα δεν μου λένε τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Θα περιμένω κάποιο επίσημο έγγραφο απόφασης δικαστηρίου για ν'ασχοληθώ ξανά μαζί τους.