ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει και πάλι, μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας, τους Σχολικούς Αθλητικούς Αγώνες «Παμβυρώνεια 2023», που είναι ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός για την πόλη μας στον οποίο οι συμμετοχές ξεπέρασαν φέτος τις 1.000.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η χαρά της συμμετοχής και η διασκέδαση των παιδιών του δημοτικού και του γυμνασίου του Βύρωνα, η ανάδειξη των αθλητικών τους ικανοτήτων, καθώς και επαφή και η ένταξή τους στον αθλητισμό γενικότερα.

Τα φετινά Παμβυρώνεια έχουν μεγάλη ποικιλία ομαδικών και ατομικών αθλημάτων, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει: μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο 5χ5, στίβο και κολύμβηση, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στις απόλυτα ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Η 1η ημέρα των αγώνων

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκε την Τρίτη 25/4/23 στο κλειστό γυμναστήριο «Στέφανος Καραλής» τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Βύρωνα, καθώς και τους καθηγητές φυσικής αγωγής.

Η αυλαία της αγωνιστικής γιορτής άνοιξε με τους προκριματικούς αγώνες βόλεϊ κοριτσιών δημοτικών σχολείων και συνεχίζουμε με τους τελικούς αγώνες κατάταξης.

Οι αγώνες περιλαμβάνουν συνολικά έντεκα (11) αγωνιστικές και ολοκληρώνονται την Τρίτη 16 Μαΐου με τους αγώνες  μπάσκετ αγοριών των γυμνασίων του Δήμου μας.