Της Κατερίνας Γαλανού

Είναι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ το γραφείο τύπου ή ο ατζέντης της κυρίας Μαρίας Καρυστιανού, της προέδρου του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ; ‘Η μήπως είναι η κυρία Καρυστιανού κομματικό στέλεχος που δέχεται εντολές και οδηγίες από τον κύριο Κασσελάκη;

Το διπλό ερώτημα δεν έχει ίχνος μομφής προς το πρόσωπο της, αλλά δυστυχώς εγείρεται στον απόηχο μιας νέας συνέντευξης που παραχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά η συνέντευξη δόθηκε στην εξαίρετη συνάδελφο, Φαίη Μαυραγάνη, και όχι στον προσφιλή παρουσιαστή του πρωϊνάδικου, στον οποίο έχει δώσει τις περισσότερες συνεντεύξεις απ’ όλους.

Στο περπατητό κομμάτι της συνέντευξης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε ότι στα κανάλια και στις αντίστοιχες εκπομπές, γίνεται κουβέντα για τα προβλήματα των πολιτών. «Εγώ δεν έχω ακούσει τη λέξη Τέμπη από κανάλι εδώ και καιρό» είπε, ισχυρισμό τον οποίο επιχείρησε να αντικρούσει η δημοσιογράφος, πριν τη διακόψει εκείνος με μια αυστηρή απαίτηση.

Μπορεί να ήταν και εντολή.

Θα φανεί και τις επόμενες μέρες.

«Να δω την κυρία Καρυστιανού. Να βγει πριν από τις εκλογές λοιπόν», είπε κοφτά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ξανά η δημοσιογράφος αποκατέστησε την αλήθεια, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη δική της εκπομπή λέγοντας: «Την έχουμε καλέσει 100 φορές…»

Ακολουθεί δεύτερη φορά η εντολή από τον αυστηρό Κασσελάκη, με την ίδια ακριβώς φράση: «Να βγει πριν από τις εκλογές, λοιπόν».

Ο διάλογος έκλεισε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσίως να δηλώνει, ότι «θα μεταβιβάσει» εκείνος την πρόσκληση για συνέντευξη, στην πρόεδρο του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος των Τεμπών.

Πρόσκληση, που με πανουργία εκείνος «εκβίασε», εντέλλοντας μάλιστα τους εμπλεκόμενους, η τηλεοπτική εμφάνιση της κυρίας Καρυστιανού να γίνει πριν από τις εκλογές.

Η χρησιμότητα των θυμάτων των Τεμπών και της κυρίας Καρυστιανού για το ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μια πρώτη ημερομηνία λήξης.

Είναι η 9η Ιουνίου, και επείγονται.

Αναίσχυντα λοιπόν ζητείται από τη Μαρία Καρυστιανού να βάλει το χέρι της προεκλογικά στο συναίσθημα των πολιτών, για να κερδίσει κομματικά οφέλη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του. Η ίδια, με την ενάργεια που τη διακρίνει, θα βρει τρόπο να ξεκαθαρίσει πως ούτε κομματικό στέλεχος της Κουμουνδούρου είναι, ούτε προσέλαβε ως ατζέντη του πόνου και της δυστυχίας της, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: liberal.gr