“Παζάρι” για το ΑΝ θα απαιτήσουν τα χρωστούμενα
από την Ανώνυμη Εταιρία και πώς το ΚΚΕ συμβάλλει στην παραγραφή
κάθε ίχνους απαιτήσεων προς τον Δήμο Καισαριανής!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Οι αλληλοβραβεύσεις για την “παροχή υπηρεσιών” ήταν κάποτε σύνηθες φαινόμενο στην Καισαριανή (και όχι μόνο, φαντάζομαι…). Ε, όσο να πεις, όταν έχεις βραβευθεί από κάποιον (και μάλιστα “καπιταλιστή”) θα πρέπει να φανείς εξίσου ευγενικός και να μην εκφράσεις δημόσια τη γνώμη σου ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ πληρώσει όσα χρωστάει ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ… Αλίμονο… Στον Δήμο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, η “πλέμπα”, οι… “λαϊκές οικογένειες”..!  Έτσι λοιπόν, στις 25 Φεβρουαρίου 2008 ο ένας «καπιταλιστής», ο επόμενος δήμαρχος Καισαριανής, κατασκευαστής–εργολάβος, έμπορος οπλικών συστημάτων, προμηθευτής του ελληνικού στρατού κλπ. κλπ., υποστήριξε με σθένος έναν άλλο “καπιταλιστή” της Καισαριανής, τον εκμεταλλευτή της δημόσιας περιουσίας που λέγεται ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. Υποστήριξε το προφανώς θεωρούμενο ως “ιερό δικαίωμά του” ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!!! Η “λογική” του ήταν “απλή”: «Α.ΚΑΜΠΑΚΑΣ: Ένα λεπτό, μιλάει τώρα για 30 τόσα χιλιάρικα, τι σημαίνει αυτό; Τα απαιτείτε;». Αυτό εννοώ όταν λέω στον τίτλο «πακέτα». Γιατί περί συμφωνίας-πακέτου πρόκειται. Και επειδή το γνώριζαν και οι τρεις εμπλεκόμενες δημοτικές παρατάξεις-κόμματα, όπως θα δείτε, υπερθεμάτιζαν ο καθένας για λογαριασμό του γιατί ΔΕΝ πρέπει να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της Ανώνυμης Εταιρίας προς τον δήμο!!!

Κλείστε το στόμα για να συνεχίσουμε. Θα διαβάσετε παρακάτω ολόκληρο το ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής. Και φαντάζομαι ότι θα "θαυμάσετε" και το σθένος και την αυταπάρνηση με την οποία ο τότε δήμαρχος Καισαριανής υπερασπιζόταν τη ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ του ιδιοκτήτη της Ανώνυμης Εταιρίας προς τον δήμο!!! Τον δήμο στον οποίο προΐστατο!!!

Περιττό βέβαια να σας θυμίσω ότι ΑΥΤΟΣ ο δήμαρχος έχασε τη θέση του σε λίγους μήνες από τον ΑΛΛΟ (υποψήφιο τότε) δήμαρχο, που και αυτός ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!! 

Ο οποίος ΑΛΛΟΣ υποψήφιος (τότε) δήμαρχος και μετέπειτα δήμαρχος, έχασε τη θέση του στις εκλογές του 2014!!! Προφανώς οι πολίτες δεν γοητεύτηκαν από τη χρηστή διαχείρισή του στα ΔΗΜΟΣΙΑ οικονομικά. Και πώς να γοητευθούν, όταν φρόντισε να απαλλάξει τον πρώτο «καπιταλιστή» από κάθε ίχνος και υποψία χρέους προς τον δήμο Καισαριανής!!!  Τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ δηλαδή… Και σ’ αυτή την απαλλαγή συνέβαλε με την υπογραφή του εκπροσώπου του και… το ΚΚΕ!!! Ναι, καλά διαβάζετε: και το ΚΚΕ συνέβαλε στην απαλλαγή του «καπιταλιστή» από κάθε υποψία διεκδίκησης των χρεών του προς τον δήμο Καισαριανής!!! 

Αυτή την υπογραφή, όμως, θα σας την παρουσιάσω σαν το «κερασάκι στην τούρτα» στο επόμενο και τελευταίο κεφάλαιο αυτού του οδοιπορικού ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. Βέβαια, θα μου πείτε “ποια ντροπή;”. Αυτοί που έπρεπε να είχαν ντραπεί για όσα έκαναν, στην πόλη που μεγάλωσαν και έγιναν “κάποιοι”, ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ όταν έπρεπε, τώρα θα ντραπούν;  

Διαβάστε λέξη προς λέξη το… τρομερό δίλημμα που έβαλε ο υποψήφιος δήμαρχος στον δήμαρχο…  «Α.ΚΑΜΠΑΚΑΣ: Ένα λεπτό, μιλάει τώρα για 30 τόσα χιλιάρικα, τι σημαίνει αυτό; Τα απαιτείτε;».