…η τσίπα και η μπέσα απλά ΔΕΝ υπάρχουν…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Επαληθεύεται, για άλλη μια φορά, ότι «ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος». Ο «δολοφόνος» της αξιοπρέπειας και των ελπίδων των «αφελών» Ελλήνων που πίστεψαν τις συνειδητές απατηλές υποσχέσεις που τους έδινε για να τον ψηφίσουν, διαπράττει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: «Ήρθε η ώρα», λέει, «να επιτελέσουμε το χρέος μας»!!! Ναι, πολιτικέ τσαρλατάνε, ήρθε η ώρα: ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ, εσύ και τα τσιράκια σου, οι δυσφημιστές της Αριστεράς…



Ξεδιάντροποι…
«Σήμερα, η κυβέρνηση της Αριστεράς κι ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδουν το Σκοπευτήριο στον ελληνικό λαό», λένε στα φυλλάδια με τα οποία ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ την Καισαριανή οι τοπικοί κολαούζοι «αριστεροί» του «συστήματος» των μισθοφόρων της ξενοκίνητης χούντας που μας κυβερνά σήμερα. Πόσες λέξεις είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ; «Κυβέρνηση της Αριστεράς» δεν υπάρχει. Υπάρχει ένας εσμός οικονομισάριων σαλτιμπάγκων. «Παραδίδουν το Σκοπευτήριο στον ελληνικό λαό», λένε οι γελοίοι. Συνειδητό ψέμα. Για να παραδώσουν κάτι, πρέπει να είναι δικό τους. ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Το μόνο που είναι δικό τους εξ ολοκλήρου, είναι η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ για τον νέο εμπαιγμό των πολιτών.

Το τετρασέλιδο φυλλάδιο που πετάνε στους δρόμους προκαλεί εμετό… Για την κατάντια της δήθεν, κάπου, κάποτε, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ αριστεράς. Την οποία εξαργύρωσαν όλοι οι παρατρεχάμενοι “καρανίκες” με παχυλές καρέκλες, απομυζώντας τον κοσμάκη που πεινάει.

Οι «δολοφόνοι της κοινωνίας» την εμπαίζουν επάνω στα κοινωνικά ερείπια που αυτοί δημιούργησαν.

ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ…