Πέντε μέρες πριν τις εκλογές, προσπάθησαν να "κουκου-
λώσουν" άρον–άρον το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του δημοτικού σταδίου..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν πέντε μέρες πριν τις εκλογές… Ο δήμαρχος Καισαριανής και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Κοντόσταυλος, συγκάλεσε για ΧΤΕΣ, 25 Νοεμβρίου, ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, συνεδρίαση της επιτροπής, με ποιο θέμα λέτε; Μα, «φυσικά», τη σύμβαση εκχώρησης του Δημοτικού Σταδίου!!! Το οποίο Δημοτικό Στάδιο έχει ήδη εκχωρηθεί στην ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΣ!!! Και έχει εκχωρηθεί με το «έτσι γουστάρω» ή το «δεν ξέρω τι μου γίνεται» ή το «είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο» του αντιδήμαρχου Αθλητισμού..!

Το σκεπτικό της σύγκλησης της επιτροπής παραπέμπει σε αφελείς. Δηλαδή πίστευαν ότι θα πήγαινε ο κ. Σταμέλος, ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, για να τους βοηθήσει να ξεπουλήσουν δημόσια περιουσία όταν κατ' επανάληψη έχει ταχθεί κατά μιας τέτοιας ενέργειας; Δεν νομίζω ότι το πίστευαν αυτό. Άρα κάτι άλλο περίμεναν…

Αυτό το οποίο προφανώς δεν περίμεναν ήταν το ότι ο «νεοσύλλεκτος» Δημήτρης Αντωνόπουλος έχει «ξεψαρώσει» και έμαθε να «φυλάει τα ρούχα του» για να μη μείνει γυμνός και ξεπαγιάσει… Γιατί ο «Δημητράκης» από αναπληρωματικό μέλος έχει γίνει, δια της τεθλασμένης, τακτικό. Και μ’ αυτό τον τρόπο φορτώνεται όλα αυτά τα οποία δεν θέλουν να φορτωθούν οι της πλειοψηφίας..!

Και έρχεται το ρεζιλίκι: η συνεδρίαση δεν έγινε γιατί δεν πήγε κανένας από την αντιπολίτευση..!

Το όλο σκηνικό «όζει»… Και είναι απορίας άξιο πως μια δημοτική αρχή προσπαθεί με τόση επιμονή να καλύψει ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Γιατί περί σκανδάλου πρόκειται. Και όσο επιμένει στο «κουκούλωμα» του σκανδάλου με μία εκ των υστέρων «νομιμοποίησή» του, τόσο περισσότερο μας βάζει σε προβληματισμούς για τα κίνητρά της. Αλλά, κυρίως, μας βάζει σε προβληματισμούς για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και θέλει, σώνει και καλά, να τελειώσει τη δουλειά. Γιατί αυτά που λένε για "έσοδα" από την εκχώρηση, είναι για μικρά παιδιά… 

Αδημονώ για το τι θα γίνει την Κυριακή. Εκτός των άλλων και για έναν σοβαρότατο λόγο: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Α, πα, πα, πα,πα, πα… Ούτε να το σκέπτομαι…