ΣΗΜΕΡΑ, 3 Απριλίου 2019 δημοσιεύθηκε η απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΚ
που έγινε στις 11 Δεκεμβρίου 2017 (!!!) και αφορούσε
την «έγκριση προϋπολογισμού έτους 2018»!!!

Πώς λειτούργησε το 2018 η ΔΗΘΕΝ “Κοινωφελής”;

Γιατί δεν κατήγγειλαν τις μεθοδεύσεις των ΚΚέδων οι σύμβουλοι
της μειοψηφίας, οι οποίοι και ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

“Σημεία και τέρατα”; Όχι. Απλά “συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια…”… Οι “Αλχημιστές” έβαλαν πόδι στην Καισαριανή. Και αυτοί που ψευδέστατα λένε ότι δουλεύουν για “το συμφέρον του λαού, απλά… «δουλεύουν» τον λαό. Και όχι μόνο τον “δουλεύουν”, αλλά του παίρνουν και τα λεφτά του με αδιαφανείς διαδικασίες. Αλλά βέβαια δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε και οι συμμετέχοντες σ’ αυτόν τον παραλογισμό σύμβουλοι της μειοψηφίας, οι οποίοι δεν καταγγέλλουν φανερά και δημόσια όλα όσα γίνονται με τα λεφτά του κόσμου.

Διαβάστε το πρακτικό και δείτε πώς το 2018 τα έξοδα για “υποχρεώσεις προς τρίτους” είναι αυξημένα κατά ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ, χωρίς να δίνεται καμία εξήγηση, τουλάχιστον στο πρακτικό, για να μάθουν και οι πολίτες τι γίνεται.

Διαβάστε πώς υπάρχει ακόμα, το 2018, «καταβολή κεφαλαίου δήμου Καισαριανής» 386.000 και πλέον!!! Όταν το αρχικό κεφάλαιο το έχει εισπράξει ο πασοκοανεξάρτητος «αφέντης» από το 2013-14!!! Έχει μπει και άλλο κεφάλαιο; Πότε και με ποιες αποφάσεις; Όμως, θα τα βρούμε όλα. Τώρα.

Δεν δίνεται επίσης καμιά εξήγηση για τη μεταχρονολογημένη δημοσίευση της απόφασης. Δεν δίνεται καμία εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η δήθεν «Κοινωφελής», αφού δεν είχε εγκεκριμένο προϋπολογισμό του 2018…

Μιλάμε για λεφτά των πολιτών. Λεφτά που διαχειρίζονται οι διάφοροι «κομματικοί επίτροποι» και μάλιστα με τρόπο εντελώς αδιαφανή.

Αλλά τι ρωτάμε τώρα; Πιθανόν να πουν ότι όλες αυτές οι «αλχημείες» είναι «λογιστικές εγγραφές» άνευ σημασίας… Πιθανόν να μας πουν ότι όλες αυτές οι «αλχημείες» είναι τα «απόνερα» της ξεδιάντροπης συναλλαγής μεταξύ ΚΚέδων και του πασοκοανεξάρτητου «αφέντη» για τη λειτουργία της ΚΕΔΗΚ την περίοδο 2011-2014. Για την οποία περίοδο αυτοί οι ίδιοι ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι διατηρούν επιφυλάξεις!!! Αλλά στο δρόμο τις ξέχασαν τις επιφυλάξεις..! Και έδωσαν «άφεση αμαρτιών»… Από αυτούς όλα μπορεί να τα ακούσει κανένας.

Το σοβαρό ερώτημα, και μάλιστα εν όψει εκλογών, είναι τι έχουν να πουν οι συμμετέχοντες στην κωμωδία σύμβουλοι της μειοψηφίας, κάποιοι εκ των οποίων ετοιμάζονται να ζητήσουν την ψήφο μας και μάλιστα για το αξίωμα του δημάρχου!!! Ε, τι λέτε κυρία Παραγιού; Θα δώσετε εξηγήσεις στους πολίτες; Εσείς κύριε Ζαρκαδούλα; Εσείς κύριε Μπαλτά; Για να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2017