Ερείπια αφήνουν τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ δομές οι απερχόμενοι του ΚΚΕ…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Μόνο τα λόγια τους θα μείνουν, κι αυτά για λίγο καιρό. Τα λόγια τους και τα "έργα" τους. Για τα οποία φαντάζομαι ότι θα γίνει ενδελεχής αξιολόγηση από τους καινούργιους. Βέβαια, το διαλυμένο ελληνικό κράτος φροντίζει να μένουν στο απυρόβλητο όλοι όσοι ασελγούν σε βάρος της δημόσιας περιουσίας. Μην ξεχνάμε ότι έχω προσφύγει από το 2009 (!!!) στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για την (κατά την άποψή μου) λεηλασία του Δημοτικού Σταδίου, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βγει κάποια τελεσίδικη απόφαση. Μην ξεχνάμε επίσης ότι και σ’ αυτή την υπόθεση είναι "μπλεγμένοι" οι εκλεκτοί του ΚΚΕ εκείνης της εποχής. Επί των ημερών τους, το 2001, ξεκίνησε το "πάρτι"… Το 2001 ξεκίνησε και μέχρι το 2010 συνεχίστηκε με επιμονή και "αυταπάρνηση"… Στην τελευταία θητεία τους, που τελειώνει μεθαύριο, φρόντισαν να εκδιώξουν ολοσχεώς τους πολίτες από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο, αλλά φρόντισαν να τους "χαρατσώνουν" συνεχώς και αδιαλείπτως με τα έξοδα συντήρησης του σταδίου. Το ποίο έχει εκχωρηθεί στους διάδοχους της ανώνυμης εταιρίας που το είχε κάνει τσιφλίκι της και οι οποίοι διάδοχοι, όπως έμαθα εσχάτως, το έχουν ουσιαστικά παραχωρήσει στις… ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς!!!

Τώρα, λοιπόν, φεύγουν και οι συνεργαζόμενοι με τον πασοκοανεξάρτητο δήμαρχο της περιόδου 2011-2014. Φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια και κορώνες για τις «λαϊκές μάζες», «τα δίκια του λαού» και άλλες τέτοιες τετριμμένες «κορώνες» για κομματικολαϊκή κατανάλωση.

Δείτε σε ποιο χάλι αφήνουν την παιδική χαρά που βρίσκεται στις «πλάκες», απέναντι από το μουσείο Εθνικής Αντίστασης (αλήθεια, κύριε Βοσκόπουλε, μήπως θα τολμήσετε να επαναφέρετε τη διαχρονική ονομασία του μουσείου, την οποία κομματικοποίησαν οι τοποτηρητές του Περισσού;). Τα συρματοπλέγματα έχουν ξηλωθεί περιμετρικά και, ως εκ τούτου, τα παιδιά, τα μικρά παιδιά, που βρίσκονται εκεί, μαζί με τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους, είναι έρμαια του κάθε αλητάμπουρα. Δείτε και «θαυμάστε» τη σημερινή εικόνα.

 

Οσονούπω, που λένε και οι «γραμματιζούμενοι», θα απευθυνθώ στους καινούργιους «κλειδοκράτορες» για να μάθουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σε ποιους έχουν εκχωρηθεί οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ χώροι της Καισαριανής, με ποια ανταλλάγματα, πού πάνε αυτά τα ανταλλάγματα, ΑΝ είναι νόμιμες οι συναλλαγές αυτές κλπ. κλπ.

Λίγη υπομονή να πιάσουν δουλειά οι καινούργιοι…