Ποιος νοικιάζει το γήπεδο σε ομάδα της Καλλιθέας;
Ποιός έδωσε το γήπεδο στη Βέροια για προπόνηση;
Ποιός παραχώρησε το γήπεδο στους Τράχωνες;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει το αμαρτωλό καθεστώς των “μπράβων” και των “αχυράνθρωπων” και ξανά προς τη ρεμούλα τραβά. Απανωτές φτάνουν οι καταγγελίες πολιτών ότι ένας «νταραβεριτζής», αεριτζής και «ποδοσφαιρικός παράγων» της πλάκας, αυτός που είχε κάνει κατοχή στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της καφετέριας του σταδίου, ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ, λέει, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο σε ομάδες και εισπράττει χιλιάρικα!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι εφημερίδες αναφέρουν ότι ο “ΑΟ Τραχώνων”, ομάδα που θα παίζει στη Β’ Εθνική, δήλωσε έδρα το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο Καισαριανής; Είναι δυνατόν; Ποιός υπέγραψε παραχωρητήριο, με ποιά απόφαση και ποιούς όρους; 

Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό, κανένας δεν γνωρίζει, εκτός, ίσως, της δημοτικής αρχής, η οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Ο δήμος έχει υπάλληλο στο στάδιο, στη δημόσια περιουσία, και τον πληρώνει. Πριν από λίγες εβδομάδες, αυτός ο νταραβεριτζής έσπασε την εξωτερική πόρτα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σταδίου για να μπει μέσα μια ομάδα να κάνει προπόνηση!!! 

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο είχε «ξεχειλώσει» από την περίοδο 2007-2010. Τώρα το κακό έχει παραγίνει. Οι πασοκάδες που κατέστρεψαν κάθε δομή της Καισαριανής, διέλυσαν όποιο καθεστώς νομιμότητας υπήρχε, έστω και αυτά τα ψήγματα, κορόιδεψαν τους πολίτες με τη «δημόσια διαβούλευση» – μαϊμού που τους χρησίμευσε ως εισιτήριο για να εκχωρήσουν ευκαιριακά τη δημόσια περιουσία στους διάφορους τυχοδιώκτες «επενδυτές» και στο τέλος ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στους «ευεργέτες» τους, αυτούς που τους βράβευσαν!!!  Επιπλέον, άφησαν κληρονομιά διάφορους νέους τσιφλικάδες που έχουν κάνει κατοχή σε χώρους του σταδίου, κάτι που βέβαια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον νόμο.

Αλλά τα πράγματα έχουν προχωρήσει περισσότερο. Μόλις έμαθα ότι οοι “Τράχωνες”, ομάδα που θα παίζει στη Β’ Εθνική, έχει δηλώσει ως έδρα της το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο Καισαριανής.

  • ΠΟΙΟΣ έδωσε παραχωρητήριο;
  • ΠΟΙΟΣ πήρε την απόφαση;
  • ΠΟΙΟΣ συμφώνησε τους όρους και υπέγραψε συμφωνητικό;Στο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει έρθει κανένα τέτοιο θέμα για έγκριση… Τι συμβαίνει τελικά με αυτό το καρκίνωμα; 

Το δυστύχημα για τους πολίτες είναι ότι η Δικαιοσύνη είναι μια αργοκίνητη «μαούνα» που σέρνεται. Και όσο η Δικαιοσύνη «σέρνεται», οι διάφοροι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ οργιάζουν.