Διασυρμός, για άλλη μια φορά, του “κόμματος του λαού”…
Πρακτικές Στάλιν, με θύμα τους… ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Για πόσο χρόνο άραγε θα είναι έκθετη, στην κοινωνία της Καισαριανής και ΔΕΣΜΙΑ της ομάδας των κομματικών τοποτηρητών του Περισσού η υπάλληλος που κλήθηκε σε απολογία γιατί… «εκφράστηκε απειλητικά προς τον δήμαρχο λέγοντας ότι ‘’αν προχωρήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή θέσης της θα αρχίσει πόλεμος’’»; Πόσο; Πόσο χρόνο χρειάζεται το κομματικό κόμπλεξ κάποιων δήθεν “πολιτικών παραγόντων” της Καισαριανής, οι οποίοι έχουν βάλει “υψηλούς στόχους” στην καταρράκωση εργαζόμενων ανθρώπων και δη γυναικών; Ήταν 3 Οκτωβρίου όταν επιδόθηκε (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρακαλώ…) στην εργαζόμενη του δήμου Καισαριανής κυρία Συβρή η κλήση σε απολογία. Ήταν 9 Οκτωβρίου όταν απολογήθηκε η “κατηγορούμενη”, μέσα στην προθεσμία που τής είχε τεθεί. Κοντεύει σχεδόν ένας μήνας και απάντηση καμία..! Αυτοί που ζήτησαν απόδειξη από την υπάλληλο, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ “ΑΠΟΔΕΙΞΗ” ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ. Για “κομματική” δεν συζητάμε. Βρίσκονται σε “γνωστά νερά” γι’ αυτούς, εκεί που νιώθουν “ασφαλείς”…

Αφού, λοιπόν, αυτοί δεν τολμούν, η κατηγορούμενη ευθέως ότι προκαλεί ζημιά στον δήμο (!!!) και έχουσα διασυρθεί υπάλληλος, κατέφυγε εκ νέου στη νόμιμη διαδικασία: πρωτοκολλημένο έγγραφο προς τον δήμαρχο. Το οποίο δημιουργεί έννομες συνέπειες για όποιον θα εξακολουθήσει να το παίζει «κύριος Ετσιγουστάρω»…

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι, ΑΝ θελήσει, η υπάλληλος που διασύρεται, μπορεί «να τους τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί» και να τους κάνει να πληρώσουν πολύ ακριβά την αλαζονεία τους.


Έστω, λοιπόν, και αν δεν τολμούν, θα υποχρεωθούν να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα που θέτει η υπάλληλος κυρία Συβρή. Έτσι, θα διαφωτίσουν και τις «λαϊκές τάξεις» της Καισαριανής για τη συμπεριφορά της, με την οποία προκαλεί ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

Βέβαια, «απορίας» άξιο είναι το γεγονός ότι ο «ανακριτής» που συνέταξε το «πόρισμα» των “αδικημάτων” ή “παραλείψεων” ή “παραβάσεων”  τής υπαλλήλου που ΔΗΘΕΝ προκαλεί ζημιά στον δήμο Καισαριανής, και την διέσυρε, γραπτά μάλιστα, ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ τόσες μέρες..!

Ούτε λέξη δεν λέει και ο οποιοσδήποτε «ιεραρχικά αρμόδιος», για το ΑΝ ψεκάστηκαν οι σωροί των σκουπιδιών ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. Εγώ το ξαναλέω: στην πλευρά του Σκοπευτηρίου, ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ, κανένας και ποτέ, στο επίμαχο χρονικό διάστημα, ΔΕΝ ΨΕΚΑΣΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ή ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ και ΠΟΤΕ!

Α, για να μην το ξεχάσω: όπως θα παρατηρήσατε, όλες αυτές τις μέρες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ, την κυρία Συβρή!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! «Κορυφαίο» δείγμα του συνδικαλισμού που θέλουν οι του Περισσού…

Προφανώς το ζήτημα θα έχει και συνέχεια. Και ΠΡΕΠΕΙ να έχει συνέχεια. Για να μπει ο κάθε κομματικός κολαούζος στη θέση του.

Διαβάστε την επιστολή της ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ κυρίας Συβρή: