Πάρκινγκ χωρίς χρέωση ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πρωί-πρωί με τη δροσούλα πήγαν τα συνεργεία του δήμου και ξήλωσαν την περίφραξη του καταπατημένου χώρου στο Σκοπευτήριο. Αυτό ήταν ένα μικρό βήμα στην προσπάθεια εμπέδωσης κοινωνικής ισονομίας στην Καισαριανή. Την οποία ισονομία είχε καταρρακώσει η… ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!! Η οποία σήμερα ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να κάνει μια αρχή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.


Ασφαλώς η σημερινή εξέλιξη αποτελεί ΚΟΛΑΦΟ κατά της νοοτροπίας και των πρακτικών που έγιναν «οδηγός» των ΕΞΙ υπερασπιστών της παρανομίας, οι οποίοι καταψήφισαν την πρόταση απόδοσης του χώρου στους πολίτες. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Δεν ξέρω αν νιώθουν οι ΕΞΙ ότι έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στην πόλη, ή αν θα είναι καλύτερα και γι’ αυτούς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ να εγκαταλείψουν το «έργο» που «άφησαν στη μέση»…

Στο μεταξύ υπάρχει και άλλη δυσμενής για τους πολίτες εξέλιξη: στον χώρο πίσω από το ξερό γήπεδο ποδοσφαίρου, άρχισαν να παρκάρουν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!

Φαντάζομαι ότι είναι χωρίς χρέωση… Μη σας κάνει καμία έκπληξη αν δείτε να ξεφυτρώνει κάποιος «αετονύχης», ο οποίος θα κάνει τον «παρκαδόρο» του δήμου για να εισπράττει «φύλακτρα»!!!

ΦΥΣΙΚΑ, τα αυτοκίνητα μπήκαν μέσα γιατί, για μια ακόμη μέρα, Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ!!!